Ont ?

Såå då va stygnbortagningen gjord och NEJ det gjorde inte ett piss ont.  Trodde verkligen att det skulle göra ont, men såg bara när hon drog i en tråd och tog fram en sax, sen tejpade hon. Är det redan klart? så enkelt va det gott folk. Men undra om dom bara drar ut tråden? Hon sa att iallafall att det hade läkt fint, men hade lite sårskorpor... som jag inte skulle ta bort !

Ja just  det, när vi var på väg till Falköping så såg Pontus nåt han tyckte va likt en död hund ? Vände mej om ganska snabbt..såg att det låg något intill kanten, men kunde inte se vad det var. Sen på vägen hem så kollade vi båda två.. Helt ärligt så tror jag/vi att det låg en död hund där..
Varför saknar ingen den? :(


Förut vid 11 tiden så kom Malin hit :) Satt och snackade lite, sen kollade vi reprisen på wipeout på datorn. Det va ju avsnittet med Glamour modellerna hehe. Kul att kolla faktiskt.. fan skulle aldrig orka mej igenom hela banan. Angelica gick det ju bäst för, hon är ju här i från trakterna :)  Kul att ha typ en sån här bana på någons möhippa ??

Sen ringde Carro och undra vad som gjordes. Så kom hon förbi hit... Vi satte oss här nedanför och "solade" rätt kallt !
Lite svaller, några bröstkläm, skratt och telefonsamtal :P Så drog jag upp och dom åkte och solade vid vänermuseet.

Thats that !




Kommentarer



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0