Ciara feat. Justin Timberlake - Love Sex Magic

Då va hyresvärden, Louise och hennes syster här och kollade på lägenheten :)Och hon vart allt intresserad, vilket jag kan förstå för jag gillar verkligen denna lägenheten egentligen. Men måste ju ha ett sovrum nu känner jag, så man slipper att ha katterna i sängen hela tiden. Så äckligt med massa hår !

Skriver mer sen puuuss




Keppin it gangsta

Kan verkligen inte sova idag det går verkligen inte. Först va jag tvär pigg när Ronny skulle till jobbet, så somnade jag om efter en stund, visste inte rikitigt hur jag skulle ligga. Sen börjar katterna springa runt i hela lägenheten upp i sängen, ut i hallen, så jävla jobbiga. Sen slutade dom så tyckte jag det lät konsigt ? Men när man typ är halvsovandes/medvetslös så fattar man inte alltid. Så när jag väl reagerade så ser jag att Shakira står och spyr på golvet :S Bara att torka upp det, sen lägger jag mej. Så hör jag när Shakira "skrapar" i golvet, vilket hon brukar göra när hon ätit eller vart på toa. Så ser jag att det ligger bajs på mattan ! Helvete då, torkade upp det fy fan. Varför hon sket på mattan var för att jag glömde lägga ner kattsand i lådan igår kväll efter att jag ren gjort den...Fy på mej !

Drömde helt sjukt igår att Ronny hade dödat en person och stykade denna personen och gömde det i vårat hus som vi hade... Och jag visste inte hur jag skulle göra ? Om jag skulle hjälpa honom eller bara stå där och glooo

Sen kom dröm nr 2 då jag drömde att jag gick längs en väg fram och tebax men kunde aldrig hitta avfarten på vägen så jag kunde komma där i från. Och fick panik bara för att Ronny och hans släktningar stog längre bort, ville inte att ha/dom skulle se att jag inte hittade ut ? :S


Tim McGraw and Nelly - Over and Over again



Cause its all in my head
I think about it over and over again
And I can't keep picturing you with him
And it hurts so bad, yeah
Cause it's all in my head
I think about it over and over again
I replay it over and over again
And I can't take it yeah I can't shake it
Nooo


Beyonce - Naughty Girl

Då va det bara 1,5 timme tills man ska till jobbet och jobba mina 6 timmar. Sen ska Ronny komma förbi jobbet så ska vi ta med oss några banan lådor, och kanske börja små packa lite. Även om det är 1 Månad kvar så tar det ju långtid att packa. För man har ju inte så mkt tid som man tror, man jobbar ju och har annat för sig i det fina vädret :) Sen kanske vi kunde flytta ner saker i källaren helgen innan, hoppas han som bor där går med på det. För han hade typ 2 grejjer i källaren bara, så är han snäll kan han ju ta upp det i lägenheten ;)


Vem förtjänar vad ?


Eminem - The way i am

Vart med Anne idag, vi mötes på torget efter jag slutat jobba :P Tog oss en sväng på stan o så där. Träffade Sara Junker som man inte träffat på evigheter, vi träffades nog sist för 1,5 år sen eller nåt ? Kul att träffa gammla kompisar :) Såå snackade vi lite om vad vi gjorde nu förtiden och sa till henne och skaffa Facebook så man kan snacka lite så slipper dte bli så sällan man hörs av. Köpte mej en ny sminkväska på HM jätte söt en Rosa med bruna blad på, en glansig :P Så gick vi till Birgers jag o Anne och tog oss en glass i solan ! Till gamelstans och köpte mjölk och fika, hem till mej o fixade lite kaffe :) Snackat om allt möjligt som man brukar göra hehe.


Små rensat lite i skåpet på toan, slänge massa onödig skit som bara ligger, palla.

Nu sitter jag här skiiiit hungrig, heeelt sjukt hungrig haha !

Datorn Vill inte ladda upp någon ny bild. Så blir en old one

7 Månader L&R

Idag har jag i min älskling varit ihop i 7 månader :)
Älskar min Ronny mest av allt


En bild från min tegelstens mobil, här kanske vi hade träffats en vecka eller nåt :P hehe

Mjjaau

Vaknade för någon timme sen och legat och myst i sängen ;) Sen dukade vi fram lite frukost och åt det tillsammans, vilket inte är så ofta hehe. Så nu har han åkt med sin morfar och fiskat och här sitter man som en nöt och har inte ett piss att göra. ALLA är verkligen upptagna känns det som ??? Så vad ska man ta att göra, för Ronny kommer hem rätt sent idag. Vet inte rikigt när men.. har ingen lust att städa i detta fina vädret och inte heller gå runt själv ute som någon Mupp ! ;)

Kanske har fått tag på någon som kan ta lägenheten, fan va gött i såfall :)


Fredag :)

Ja du kanske ska käka lite frukost snart eller ahh måste duscha först och tejpa om mej, så jävla jobbigt men måste ju göras. Får göra det vart 3 -4 dag i typ 2 månader till eller nåt. Så fult att tejpa när jag vill börja sola snart också, hur snyggt blir det om man blir vit precis där? :S

igår vart jag med Sandra :) Vi är ju inte så ofta trotts att vi alltid varit så bra kompisar. Har ju kännt henne sen vid gick i 4:an då vi var 10 år. Så ahh vi har känt varandra i typ 13år nu haha, shiiiit va länge när man tänker efter. Får umgås lite oftare tycker jag ?  Vi va iallfall på henrys cafe och tog oss lite lunch direkt efter jag hade slutat jobba. Så jag tog mej en skaldjursallad där uppe, den är sjukt goood. Satt vi och pratade om allt hehe som man brukar göra... Sen tog vi oss en sväng ner på stan och tittade runt. Köpte mej hårfärg och en "frisörsax" för behöver klippa mej lite tänkte jag. Iallafall klippa till luggen o så där. Ingen som vågar klippa mej eller ? bara typ 1cm i bak ? För frågat en del men ingen som VÅGAR era fegisar hehe.





Han har inte sett den...

Har hittat det gamla hyreskontraktet nu gött de för trodde nästan jag slarvat bort det :S Men det låg i skåpet i köket hehe. Som vanligt när jag ska göra nåt så måste jag ju planera till max, så har börjat med mina organiserade lappar. Kan inte låta bli, måste ha lite koll på läget. Måste flytta elen, hemförsäkringen och byta adress. Sen börja tänka på masssssa med saker, kan bara täänka på lägenheten hela tiden hehe. Det va inte den finaste lägenheten jag har sett, men allt går att fixa. Får omtapetserad där jag vill ha nya tapeter ;) Kanon bra. Det blir nog allt fint och iordning när man får in sina egna saker.. för han som bodde där va ungkarl, så han hade inte direkt så mkt saker där. Och inte så städat för den delen heller haha ! Ronny har inte sett lägenheten än ? Han fick lita på mej helt enkelt. Vilket gör att det känns jobbigt eftersom det känns som allt hänger på mej nu om det blir bra eller inte :/

Våran lägenhet som vi ska flytta ifrån. Kolla va fint jag o malin målat :)

Malin&Lisa

Kom precis hem efter att ha vart med Malin :) Vi tog oss en fika uppe på Henrys cafe och där satt vi och asss garvade åt mina fina "porr talanger" haha misstolkningar ! :P Tog oss sen en sväng på stan och blegade runt lite..kolla skor, smycken och underkläder ;) Sen förbi Hemköp och köpte med mej lite godis Hehe.

Så nu sitter jag här och ska ringa mina NYA HYRESVÄRD ! För vi har fått en lägenhet woohoo, äntligen säger jag bara ! En större lägenhet en tvåa på 60kvm, kanon bra. Så flytten bär av 1 juni..  Någon som vill ha en 1:a ??? eller som känner någon som vill ha en ?? Hör av er till mej då, behöver bli av med den :)


Cypress Hill - We Live This Shit

Såå då får man la ta och uppdatera lite kanske.. Har inte hunnit sitta vid datorn så mkt och har inte heller haft någon större lust till det. Ja du vart ska man börja :P

Fredag: Satt jag hemma själv efter jobbet och väntade ju på att Ronny skulle komma med bordet.. Åkte till Katrin och lämnade av bordet och byrån jag lånat :P Gav Pippi mat och sen åkte vi till Grästorp där Ronny bott förut ut till hans bror. Där vi skulle lämna av kärran och kolla in i huset lite, för han håller på och flyttar. Så va hans tjej Anna där med så skulle hon och Ronny bära upp sängen på kärran.. Så säger Anna: Vilket hål ska den in ? HAHA !

Lördag: Tidig morgon för skulle ju till jobbet på morgon :/ Så blev upp möt vid jobbet av älskling. Så gick vi till Stadium där han ÄNTLIGEN köpte nya skor efter att ha tjöttat i 100år känns det som. Att killar aldrig lyssnar ? Sen hem och städa upp det sista innan hans mamma, Ingar och Nadine skulle komma förbi på middag hehe :) Sen vart man inte så glad i mellan detta.   Lagade i ordning maten och tog oss lite alkohol undert tiden. Vid 7 tiden så kom dom hit, dom verkade gilla lägenheten :) Maten blev i allafall god som tur va, och jag som hatar att laga mat till andra, tycker det e jobbigt :S
Sen drack vi lite o så, drog till gamelstans för att köpa cigg. Sen när jag går in med Nadine så säger några jävla raggar barn : Tjockis till Nadine, men jag hörde aldrig va dom sa. Men det gjorde ju dom andra...Fan jävla snor ungar ! Hem och Ronny söp till ordentligt, synd att jag inte har några kort :/

Söndag: Segar i sängen ett bra tag och Ronny åker och hämtar sin bror Kerim på Lanet här i stan. Så fixar vi lite här hemma och lagar oss lite mat :) Sen bjöd Kerim på en del skratt, han e lite speciell haha ! :) Han kan imitera Shaggy sjukt bra.. Sen åkte vi ut till Ronnys farbror och drack kaffe och träffade hans mamma Carina, Ingar och Katrin med hennes dotter Amanda. Sen när jag frysit i 100år åkte vi hem och köpte med oss pizza..

Ska kolla lägenhet imorn !!!
Hoppas, hoppas och åter hoppas :)


Jag o Sandra på Kreta - 08


Jag i Motala -07


Mario - Let Me Love You

Nu har jag städat en del här hemma. Ronny är och hämtar vårat bord hos sin bror. För mitt gamla barbord och bartstolar som stått och "skräpat" har äntligen kommit till användning, för nu har vi bytt det bordet mot ett annat :) Ett avlångt bord med träfärgad yta med svarta ben och 4 svarta stolar. Så om en timme kommer Ronny och hämtar mej så åker vi till Katrin där vi ska lämna av bordet jag lånat av henne och lämna av byrån jag med lånat. Så man blir av med det här hemma.. Sen ska Pippi få lite mat med :) Sen åker vi hem till Ronnys bror och lämnar av kärran ?!

Smärtan i bröstet vill fan inte ge med sig, ursh jobbigt :/


Katrin och Marie, på vårmaknaden vid framnäs som var förra veckan :)
Johan va med också men han fastnade inte på bild ;P


 

Skrev aldrig nåt om att jag träffade Marie eller ahh hon kom för att hälsa på mej. Vi kom på att vi inte träffats på minst 2 år.
Helt sjukt vad tiden går, vi får ta o leka någon mer dag man har ju så mkt att ta igen !

The Corrs - Runaway

Har sovit riktigt dåligt i natt ursh.. började igår kväll att jag hade så himla ont i bröstet eller ahh mer "bakom" bröstet. Haft svin ont, svårt och andas och smärtor :/ Så är lite små trött nu trotts att man tagit sig en dusch. Vaknade i morse med Ronny brevid mej och tyckte det va lite väl ljust, så tittade på klockan : Du Ronny klockan är 7 ? Då hade han försovit sig, för han börjar kl 7 nämligen. Av någon anledning hade han glömt ställa klockan :P



Tack Bella :)
För designen och fikan igår...
Kul att träffas, man ses allt för sällan


Akon - Beautiful // Isasha - Don't You Know





Va i Strömstad på Påskafton

Har inte hunnit uppdatera så mkt känner jag som jag borde gjort hehe. Jag va i allafall i Störmstad med Ronny och Markus.. åkte ditt på Lördag och åkte hem på Söndag. Vi käkade påskmat, tände en brasa och tog oss någon öl. Sen eldade dom även på gräsmattan för att få den finare med tiden.. Ronny fick verkligen panik ett tag för elden sprider ju sig väldigt fort, men det ordnade allt upp sig hehe.

Efter att vi kom hem från Strömstad åkte vi hem en sväng och hämade upp mammas o pappas dammsugare. Åkte till hjärtberg där jag köpte en blomma och en kruka till mamma :) För hon fyllde år i Lördags. Sen fick vi hamburgare hos och "Julmust" :P Sen fixade Ronny o pappa med mitt gammla barbord som vi skulle ha med oss hem. Påvägen hem åkte vi förbi hjärtberg igen och handlade mat till Pippi och våra katter. Sen åkte vi  till Katrin och matade Pippi och där va Ronny rädd hahaha, Ta bort grisen ! Tog med mina barstolar hon lånat...Så ringde vi Timmy och visade sig att han kunde komma på engång o hämta bordet.. klockan var typ 22.30. Timmy och Anna kom förbi bjöd på kaffe och tjöttade. Sen går Lima och mjuar hela tiden i hallen, antog att det kunde va för att musen va borta ? men så va det inte, hon blev kvinna denna kvällen, så nu är hon könsmogen :)


Ronny o Pippi :)


Kerim och Ronny  ( Katten Emil )


Ronny, Ingar och Markus...


Brasan :)

3år har gått...

Idag har det gått 3 år sen Enes och Erdin gick bort
Tiden går så himla fort.. och det kändes som om det vore igår
Sista gången jag träffade Enes var bara 3-4 dagar innan olyckan
Och han ville ha sällskap, så jag gick hem till honom
Alla låg på sofforna och sov minns inte rikigt vilka det var
Så satt jag och Enes och snackade lite..

Love <3



Nyår 05/06

R.I.P

Min lilla bebis Sistah Ali har dött :(
Kollade i buren som jag alltid gör när jag kan kommer hem
Så i Söndags efter att vi kom hem så hittade jag henne död
Hon låg i hörnet som en liten boll, vet inte när hon dog rikigt
Fick henne för nästan 2 år sen...
Och Min andra mus avlivadade jag i mars förra året :/
Hon är begravd nu brevid hennes syster...








Britney Spears- If U Seek Amy

Hello !

Igår hämtade Ronny ut sin bil och hämtade upp mig utanför oss. Åkte runt en sväng.. va ute vid filsbäck och kollade nere vid vattnet lite :) Åkte in till stan igen och åkte bara runt lite. Sen väntade vi på att hans pappa och Åsa skulle komma föbi på en kopp kaffe och hämta deras bil. Sen va det lite snack om räkningar och pengar hit o ditt, men det löste sig till slut.

Efter dom va här åkte vi till R's Mormor och Morfar va där i typ 2 timmar. Stog och fixade med hans mosters bildäck, men det blev inge bra det där :/ Stog och snackade med hans Mormor om givetvis djur hehe. Hon har en del djur alltså haha ! Sen tittade vi på hennes små kycklingar :) fast luktade röv där inne, fy fan ! haha

Åkte och handlade grillmat i levene ? kan det va det ajja vete fan.. ute på bonnelandet nånstans. Blev hamburgare och potatissallad... Hämtade upp hans kusiner och åkte till hem till hans Farbror Jonny, där vi grillade, tittade på när R tvättade sin bil :P





Turn me up

Ingen sol idag, då känner man sig mindre peppad alltså :( Har vaknat 150ggr eller nåt sen Ronny drog till jobbet. Katt fan fattar ju inte att jag vill att hon går på mej hela tiden och pussar på en heeeela tiden. Drar ner henne i golvet hela tiden, men hon ska upp igen förstår du. Och gömmer jag mej under täcket, då hittar hon in under täcket... Så här får man aldrig vara i fred på morgonen. Skit kiissen haha !

Nu ska jag borsta tänderna och sätta i mina linser är tänkt.
För just nu känner jag med inte så het direkt..





BENNY BENASSI - WHO'S YOUR DADDY

Vaknade för engång skull sent, vaknade kvart i 11. Har inte vaknat så sent på dessa 2 veckor som jag vart sjukskriven :)
Vill ha nåt att göra ju ?


En go låt :)

Ronny är för söt :)

Man måste kyssa många Prinsessor för att hitta en äkta !

Man måste kyssa många Prinsessor för att hitta en äkta !

Man måste kyssa många Prinsessor för att hitta en äkta !



Ont ?

Såå då va stygnbortagningen gjord och NEJ det gjorde inte ett piss ont.  Trodde verkligen att det skulle göra ont, men såg bara när hon drog i en tråd och tog fram en sax, sen tejpade hon. Är det redan klart? så enkelt va det gott folk. Men undra om dom bara drar ut tråden? Hon sa att iallafall att det hade läkt fint, men hade lite sårskorpor... som jag inte skulle ta bort !

Ja just  det, när vi var på väg till Falköping så såg Pontus nåt han tyckte va likt en död hund ? Vände mej om ganska snabbt..såg att det låg något intill kanten, men kunde inte se vad det var. Sen på vägen hem så kollade vi båda två.. Helt ärligt så tror jag/vi att det låg en död hund där..
Varför saknar ingen den? :(


Förut vid 11 tiden så kom Malin hit :) Satt och snackade lite, sen kollade vi reprisen på wipeout på datorn. Det va ju avsnittet med Glamour modellerna hehe. Kul att kolla faktiskt.. fan skulle aldrig orka mej igenom hela banan. Angelica gick det ju bäst för, hon är ju här i från trakterna :)  Kul att ha typ en sån här bana på någons möhippa ??

Sen ringde Carro och undra vad som gjordes. Så kom hon förbi hit... Vi satte oss här nedanför och "solade" rätt kallt !
Lite svaller, några bröstkläm, skratt och telefonsamtal :P Så drog jag upp och dom åkte och solade vid vänermuseet.

Thats that !




2 Veckor idag...

Hello ! Då va det måndag och nu har det gått 2 veckor sen operationen. Och skall idag på återbesök :) Hoppas allt läkt fint och sånt.. ska ta bort stygnen, lite läskigt tycker jag allt. Men det ska nog allt gå bra :) Får skjuts av Pontus ditt, alltid kul med sällskap med, fast han får ju inte hänga med in :P Mohaha !

Ska man käka sig lite frukost kanske ? Tror jag gått ner lite faktiskt..käkar typ inget, när Ronny inte är hemma. Annars har man ju sina rutiner att käka frukost på jobbet och på helgerna med R.

Snart får man ju festa igen, ÅHH va jag längtar :)



HAHA klockren

Detta klippet måste ni kolla på
2 ungar som dansar till Florida - Low
Alltså den är rikigt rolig, speciellt lillkillen !

http://blarf.nu/content/13945

Visst är han grym på att dansa ?

Snask Butiken / Candy Shop

Igår vid halv 1 eller nåt sånt kom mamma och pappa och hämtade upp mej så åkte vi förbi Birgers, där jag hämtade ut bikinin :) Och som TUR va så passade den..trodde inte den skulle det men den satt perfekt. Så nu lär jag va het i sommar, passa er haha.


 

Åkte till hjärtberg och handlade grillmat. Det blev hamburgare och potatissallad mums...

Hem till päronen och hjäpte morsan och plantera blommorna vi köpte på Läcköblommor innan vi åkte hem.

Så fixade pappa och Fredrik i trädgården.. bärde grenar och tog upp löv och lite av varje
Sen satte vi på grillen så kom Ronny efter 16 tiden..
Så käkade vi och sånt.. tjöttade lite och satt och skratta för morsan e ju lite störd i bland HAHA !
Gick in fick kaffe och fika :)
Vi drog hem vid 20 tiden eller  nåt



Pappas jobba kompisar är rätt mogna ändå
Eller va säger ni "Onnis ollon Cremé ??



Det blev ju en del skämt om låten " Candy Shop med 50 Cent "
Vi satt och översatte den...
Det slutade med massa sex skämt om snaskbutiken :P



September - Until I die

God morgon :D Så himla gött och vakna till solen ! Man blir på såå mkt bättre humör då. Om en halv timme kommer mamma och hämtar mej så ska vi åka och handla :)
Sen ut till mina päron och sitta ute i solen...
Vid 4 tiden så kommer Ronny ut ditt så ska vi grilla, hoppas solen håller i sig nu då.

Sommar :) Min 20års dag :P



Now you have to believe in me
I'll live Until The Day I die
You have to believe in me
I'll live Until The Day I die

Sorry Lappland

Har fortfarande inte hämtat ut min bikini hehe, kanske kan göra det nu om en liten stund. Är sugen på att testa den.. i bland vill man bara skicka efter saker bara för det e så kul att bara testa, öppna och spendera pengar om jag ska vara ärlig haha.
Kollade precis på dukes of hazzard den e faktiskt bra, sett den en gång tidigare. Jessica är ju inte så ful i den filmen :) Så fin kropp..blir så sugen på att börja träna när man ser såna brudar. Man kollar lite halv snett på sig själv och tänker varför tränar jag inte för ?! Fast orka..  Jag älskar Godis, pizza och massa annat onyttigt.

Yeah, nu ska jag o Ronny gå ut och gå en sväng. See yah


Världens bästa <3


Köpa Bikini

Idag tänkte jag att jag skulle gå och hämta ut min bikini som jag har skickat efter :) En rosa bikini med paljetter, hoppas verkligen att det passar mej nu..Har ju inte en anning om vad jag hade för storlek :S Så att skicka efter va ju bara en ren chansing. Får hålla tummarna :) För jag har letat och letat överallt efter en rosa bikini och då hittade jag äntligen en. Men då va ju det där med pengar ? Hm...fattig. Får kolla på internet banken så att jag verkligen har dom pengarna att hämta ut den :D


The Pussycat Dolls - Buttons

Satt och gjorde lite tester på Facebook alltid lika kul. Så blev resultaten :

Hur mkt CS-nörd är du ??



Vilken kändis är du?


Ja du resultatet på CS va ju grymt ;) Jag är en lite datanörd allt, bakom allt smink HAHA
Fast känns nördigt att kunna så mkt, men men. Nån kille som slår det ?

Men resultatet på Kändis grejjen, ehm attentionhoe?
Ska inte ta så allvarligt på reslutatet men ärligt alltså...
HAHA!!!

Igår va jag med Anne

Nu har jag inte vart så aktiv som jag vart alla andra dagar, hmm. Kan bero på att jag satt typ hela dagen igår och spelade Rollercoaster Tycoon, shit vilken nörd jag är haha. Men det e skit roligt ju man verkligen fastnar fram för det. Dom som inte vet vad det är så går det ut på att bygga ett tivoli eller ahh en nöjespark och få massa besökare. Svin sköj prova det tycker jag :) Spelade alltid det när jag bodde hemma. Sen spelade jag CS, UT, Wc3 och heros..datanörd svar ja. Men vad ska man syssla med när man bor på landet ?? Man kan sitta vid datorn, plugga ( ett alternativ man aldrig gjorde), kolla på tv.. man kunde ju inte gå ut och gå till stan o blega eller nåt liknanade.

Igår va jag med Anne :) Hon kom hem till mej vid ehm va kan klockan vart 15 eller nåt sånt kanske. Så sminkade jag medans hon satt och gosade med kissen. Så pratade vi om hur liten hon är? helt sjukt egentligen, för hon är 8 månader nu och ser fortfarande ut som en kattunge. Iallafall så gick vi ner på stan, gick till bodyshop och köpte en Bodybutter :) luktade på alla sorter, hur svårt är det inte att välja då eller? Men tillslut blev det hallon. Sen gick vi till Åhlens och där köpte jag med en Vegetarisk kokbok, nåt jag behöver :) Va skit nära på att gå ut med den utan att betala för jag tänkte inte på det, du vet när man går runt för sig själv i sina egna tankar utan att tänka sig för :S Pinsamt kunde det blivit. Vidare till mitt jobb och lämnade in sjukintygen..köpte oss varsin glass och en dricka. Gick och satte oss vid fontäerna och tjötta lite där i solen. Men sen blev det kallt så vi satte oss på andra sidan av Lidan på en bänk och njöt :D

Bilden är nästan PRICK 3år gammal på datumet, ajja snygga vi är :P



Anne, tror jag har sminkat henne här ??

Bloggar imorn


Blev rätt vit i ansiktet men men så kan det va. En efterlängtat "kropps bild" varse god gott folk haha
Peace out

RSS 2.0