VÅRAN party blogg !

Ni måste kolla in LisaochMalinsPartyblogg.blogg.se :) Haha!!!

Party ikväll ! Det blir jag, Malin, Jimmy och Johan





Nas - Hiphop is dead

Den låten med Nas - Hiphop is dead, den är sjukt bra alltså :)

If hip hop should die before I wake
I'll put an extended clip inside of my AK
Roll to every station, murder the DJ
Roll to every station, murder the DJ




Talib kweli - Ms.Hill

Vaknade 3 timmar innan jobbet idag tänkte få lite saker gjort o så innan jobbet. Men blev inte direkt så mkt gjort haha. Men jag diskade upp disken från igår..Vilket jag ska göra VARJE dag i fortsättningen!
Efter jobbet så kom Jimmy hit så tog jag mej en bärs o ett par cigg..o han skulle ju dricka sin Cola och godis jag köpte med mej till han för han orkade inte åka handla, vilken lat mask. Han drog precis här i från nu.
Har inte ens tagit av mej arbetskläderna än, snacka om att jag själv är en lat mask..




Detta var från luffar tiden, då man söp hela tiden :P



Min favvo kille :) Saknar dej massor ! <3

10 låtar...

Ska lägga upp 10 låtar som jag brukar lyssna på då och då.. tänkte försöka ta lite olika stilar av musik! Tack o Hej


  1. Timbuktu - Flunitrazepam
  2. Tokio Hotel - Scream
  3. Monica ft Dem Franchize Boyz - Everytime da beat drop

  4. The Verve - Drugs Don't Work

  5. Hustle and Flow - Woop That Trick

  6. Guru Josh Project - Infinity 2008

  7. KoRn - Y'All Want A Single

  8. Kardinal Offishall Ft. The Clipse - Set it off

  9. Twista Ft. Pharrell - Give It Up

  10. Kent - Ingenting

 
Tokio Hotel :)


Kardinal Offishall



Korn


Photoshop


Gjorde denna för typ 3 år sen. Det är samma bild på alla 5 bilder



Jag med sprayburkar och en stolpe, Haha



Bild 1 :
Hm blev ganska bra :P


Bild 2:
Samma bild fast "lite" annorlunda kanske

Här blir inga Pattar gjorda!

Jobbig morgon!

Har vart med Malin idag en sväng. Hämtade upp mej på jobbet så drog vi hem till mej så jag kunde få i mej nåt o käka. Va rikigt hungrig. Sen har jag vart så hängig idag, ont i kroppen, ryggen o min arm, ursh ja. Men så drog vi iallafall efter att vi vart hemma hos mej och hämtade ut mina skor !! Skit snygga var alla 3 skor, från skopunkten ta 3 betala för 2, 800 kr är ett bra pris för 3 par skor :) Drog och solade, men idag provade vi stå solarium så mkt fortare gick tiden! hehe. Så lär nog bli det i fortsättningen tror jag. Sen blev det macdonalds, fast drog hem till Malin&Linus o hämtade pengar först. Medans vi väntade i bilen på att Linus skulle svara i telefonen så han kunde komma ut med pengar... så satt vi o fulade oss som fan (ovanligt) haha ajj så ere vetty.
DISKAT IDAG ohh, måste skriva varenda gång jag diskar för det e sååå himla ovanligt hehe.

Pussa :)

När jag sitter i badkaret på våran "FHM" dag, min o malins :P haha


Midsommar i kvänum, fy fan va kul vi hade ! haha


 Ps: Jag överlevde från kalaset ville bara påpeka det ;) hehe. Allt gick bara fint !
Inga problem allt, alla var så trevliga och enkla. Jag klarade det ! haha


3:e för dagen

Snacka om att jag har tråkigt är inne på min 3:e inlägg idag haha. Vet inte vad jag ska skriva rikigt..Hmm. Har i allafall suttit största delen idag vid datorn. Sen har jag duschat Lima idag också, för hon luktade äckligt.

Imorn ska jag till Ronny och gå på kalas han fyllde ju år i onsdags så han ska ha kalas för släktingarna nu på söndag. Så det är ju bara att ta sig i kragen och gå ditt trotts alla släktningarna som kommer. Blir la ca 20 st, kommer bli trångt i huset hehe. Men det märker vi la. Så Malin ska komma hit på morgonen imorn och hjälpa mej sätta i håret. Visst kan nog sätta i det själv, men såå mkt svårare. Så söt är hon och kommer hit o hjälper mej :) Så tar jag bussen till grästorp så hämtar han upp mej där. Skriver imorn när jag kommer hem...;) om jag överlevt hahaha!


                                 













Spice girls - Viva for ever




Do you still remember
How we used to be
Feeling together, believe in whatever
My love has said to me
Both of us were dreamers
Young love in the sun
Felt like my saviour, my spirit I gave ya
We'd only just begun

Hasta Manana,
Always be mine

Viva forever, I'll be waiting
Everlasting, like the sun
Live forever,
For the moment
Ever searching for the one

LouLou och Kevin :)

I torsdag så hade jag typ inget att gör efter jobbet..Så det blev att jag o Malin hängde, hehe o hittade på bus som vanligt. Så vi fick för oss att vi ville dricka öl. Så fick hon övertala hennes kille Linus, eftersom hon skulle hämta han efter jobbet vid halv 12 på kvällen. Men hon lyckades så några öl blev det allt för oss :) Så kom Ronny förbi efter han hade vart o kollat när vila spelade match. Vi var väl hemma hos Malin till halv 11 typ. Så gick vi hem en bra bit alltså från drömstan, men det gick rätt fort faktiskt.

Igår vart jag med Ronny efter jobbet kollade på Idol som vi brukar göra...har blivit en van grej hehe:) Så lagade vi tacos i pauserna. Var sviiin hungrig alltså, käkade lika mkt som han :P Fy fan va besviken jag blev när LouLou åkte ut, fy fan. Det trodde jag inte faktiskt..jag vart helt tårögd, hon är ju  en sån solstråle:) Tråkigt Tråkigt. Men mest besviken måste ju Ronny vart för hon var ju faktiskt en av hans favoriter. Men han har ju Lars kvar iallafall. Lars var rikigt bra igår :)  Fast min Favvo Favvo Kevin var bra som vanligt! Hejja hoppas han kommer till Globen, så jag får höra och se han live:)

Bye Bye



Från i torsdags, M&L



Loulou Lamotte, åkte ut på Abba - SoS : (



Kevin borg  tillsammans med E.M.D :) Kevin borde få vara med i gruppen...
Skulle passa in där tycker jag :)


Lady GaGa Ft Akon & Colby O'donis - Just Dance Remix
T.I - Whatever you like

Hur mkt kan man hinna på en dag ?

Jag skulle egentligen skrivit igår men alltså har typ glömmt bort va man gjorde igår, 100 olika saker. Det började med att Jenny hade lånat Katrins stämplar som jag behövde för att göra Ronnys föddelsedagskort.. Så Jenny Sa till sin kille Micke att ringa mej när han var i stan så han kunde ge mej dom. När han väl var i stan så ringde han mej så sa jag att jag skulle komma ut om en stund, skulle bara stämpla ut o så från jobbet. När jag kommer ut så typ står Malin och Micke där..Det vissade sig att Micke tagit fel på mej o Malin vilket är ganska vanligt faktiskt !! Haha så sjukt... Han visste inte ens att Malin var min kompis..men det berättade jag ju givetvis, Så sa han : Hon är din Dubbelgångare :P

Efter allt skratt så gick vi på stan och shoppade. Jag hittade ju en del TROTTS att jag inte ska köpa något för jag har inga pengar egentligen. Hehe. Men så kan det vara i bland, hittar jämt saker när man inte ska köpa något. Och Malin som ville shoppa saker hittade inget! Men jag köpte en ögonskugga, underkläder, tröja och ett halsband, tror det var allt hehe. Så drog vi till fifflers och tog oss en baguett :) Så kom insåg jag att det kunde vara bra om jag köpte kattsand och kattmat för hela månaden tills nästa löning så dom har mat..Så vi drog till Willys en sväng. Efter det ville Malin in på Zoo och köpa lite saker till sin Vovve Nikita. Efter det blev det till att åka hem till Katrin och Mata Pippi medans Katrin är borta... Och när vi var hemma hos Katrin så kom vi ju på att vi inte gick förbi Scorett som vi skulle gjort när vi gick på stan..Så ditt åkte vi också haha.
Och sen vidare igen till bowling hallen o sola. OCH ojja jag blev brun denna gången :) hehe, men ska sola mer ändå! Hem till mej efter det och färgade min urväxt, insåg det en kväll att jag hade fått ganska mkt urväxt, fast det var inte så länge sen jag färgade det sist?! Men men...Tog oss lite tea och så fixade jag med Ronnys föddelsedagskort , för han fyllde 20år igår :) Sen efter Malin drog så ställde jag mej o diskade typ halva disken. För jag behövde det lukta röv alltså. Ursh på mej!! Så kom min Ronny till mej typ vid 9 tiden..Så fick han sitt kort med Idol biljetten i ; ) Han kom till slut hem till mej trotts allt krångel, Puss!!



Malin testar en kläning på Gina Tricot, tyckte den var snygg ;)



HAHA stog på väggen på Fifflers :P



Cool/Snygga skor inne på Scorett :) Vill haa...

Djurvakt/Pippi

Idag vart man o jobba så kom jag på har ju lunch en timme, Malin kanske vill fika med mej? :) och det ville hon så möte hon upp mej så kollade vi lite snabbt på stan en sväng. Så blev det söderströms vi fikade på..Hon tog sig en bit smörgås tårta och jag tog en grillad Ciabatta :) Sen när vi skulle till mitt jobb( hon hade bilen där) Så fan va det regnade, har några snygga bilder när Malin springer! . Så vart det tebax till jobbet:( Tog en Cigg med Malin för hon var precis påväg hem från sina mamma o pappa..Möte upp henne på Åhlens. Åkte till Serena för hon och jag skulle jag ta en fika hos Katrin ( Är djurvakt när hon är borta ) Så det fick bli där, så Pippi får lite sällskap och mat. Så slängde jag i mej en pizza va såå hungrig. Så tog vi oss lite tea och snackade ett tag. Drog sen o solade med Malin på bowlinghallen. Där Malin fick för sig att gå in o kolla på stå solariumet, haha dom brillorna man har, ajaj inte heta ! Efter det tog vi oss en mac flurry på macdonalds ...smartis blev det för mej. Sen när vi satt i bilen o käkade så började det med att jag inte kunde säga alla ord rätt så börjar Malin på peka det, bara det att hon själv inte kunde snacka sen haha men men mobbade var vi allt inte en jävel på parkeringen typ.
Hem till mej o så provade hon mitt löshår som jag fick igår :) Ska lägga upp kort snart på håret men hade inget batteri på kameran igår när jag testade det, aja.

Sov gott Katrin:)

Grattis i förskott älsklingen Pusspuss på dej
20 år imorn Onsdag 22/10



Jag på jobbet, ser lite sne ut på ögonen men men ;)


Malin på Söderströms ;)


Malin springer  i regnet !


Här har vi Pippi :)


SÅ JÄVLA HEEEEEEET !!


Lägger upp en gammal bild på oss :) L&S

Öh ?

Malin skicka ett sms till mej, är du hemma ? Sen när jag är påväg att svara så ringer hon upp mej, är du hemma ? Vilket jag är, kommer ner och ser malin med en golden retriever..o tänker vems hund e det ? blir lite funderas...Öh.. Så frågar jag henne och får som svar : inte fan vet jag ?! haha. När hon kom åkandes i bilen, kommer det en hund springandes över vägen..Så hon tog tag i hunden och tog hand om den. Så vi stog här nedanför mej och kollade runt om någon saknade sin hund..Men vi såg ingen så vi gick runt här nere lite. Så ringde jag Polisen och snackade med dom. Så nu är den anmäld att den är upphittat här i örthagsparken. Fick ge dom mitt nr o adress. Men Malin bestämde sig för att ta med sig hunden i bilen, så hon tar la med sig den hem. Vi får la se om jag får något samtal om någon saknar sig hund? Så får jag hänvisa dom till Malin..haha så jävla sjukt..

Skriver mer sen. Kyss:)


Så såg hunden typ ut, Malin lär la ta kort på hunden sen :P Haha


Malin&Lisa :)

Han sover...

Nu ligger Ronny och sover..och jag har käkat upp mina sista Toffifee som jag fick syn på för några min sen ;) hehe, svin gött. Har inte hunnit med så mkt idag, gav katterna mat, tagit kort när Ronny sover och käkat upp godiset:)

Igår jobbade jag kväll..Det var en tant där:

Tanten: Får jag ge dej ett råd
Jag:  ahh jo?
Tanten: Ta bort den där (så pekade hon på piercingen)
Jag: ahh visst
Tanten: Jo men det tycker jag som kund
Jag: Inte för jag bryr mej, handlar la bara om vad jag tycker

Sen tjöttade hon på minns inte rikigt. Men tjejen bakom i kön, hon typ stog o flina. Hon kanske var 15 år, hade piercingar själv i ansiktet.. Sen så typ gjorde tjejen en min innan hon gick "typ fan va jobbig hon var" så sa hon hej då..och tanten också. Sen efter en stund kommer tanten tebax med pantkvitton, ååhh tjöttar igen. Sen innan hon går så säger hon : Gud välsigne dig ! haha, ahh jag som är så troende :P

Sen var min mobil va helt cpe igår skickade sms till massa folk men fick inga leverantsrapporter, cp telefon. Men sen på kvällen, stände ja av den o satte på den igen, då stog det Sos samtal eller nåt sånt. Så startade om den igen..Då gick jag typ 5 leverantsrapporter och 10 sms eller va det va ... Helt sjukt.

Efter jobbet så möte jag upp min love precis utanför dörren här nere, då hade han kommit före mej. Så gick vi upp kolla på Svensson Svensson och efter det  blev det Beck :)

Skriver kanske ikväll sen. Puss!



Ligger han o sover i min ROSA fina lakarn ;) Haha




Shakira och mina 2 fiskar, gay lord fucker och B.I.G.G.I.E ( Fiskarna har jag skänkt bort )

Tequila suicide !

Känns som jag gjort 100 grejjer idag, men ändå känns det som man suttit här vid datorn heeela dagen. Det börjar med att man fgår upp käkar lite frukost för engång skull. Macka och Proviva dryck :)  Duschade av kroppen behövde inte duscha håret för det gör jag hos frissan... tog på mej och gick till frissan Louise.  Satt o snackade om våra liv o så som vanligt , fast hon klippte mej ju också så klart. Hehe. Blev allt en bit hon klippte av , fast det tycker man ju alltid. Behövde klippa mej, hade inte gjort det på typ 4 månader kanske..ursh va länge. Eftersom jag blekte underhåret för inte allts länge sen, så va det något som behövdes göra. Efter det så gick jag till optikern och hämta ut mina linser också ett måste ! Hade för svaga linser i nu + att de linserna jag har i nu är helt fel, har 2 st med samma skärpa ( Har olika på skärpa på ögonen) eftersom jag tappade den andra. Fick jag ta vad jag hade hemma...o det va 2 st med låg skärpa på. Så nu kan jag se igen :) Vandrade till Hemköp och gav min syster de pengarna jag va skyldig henne från förramånaden, lika bra att ge henne dom direkt...nu när man fått lön. Ringde upp Johan sen så satt han och Kjällström på Larssons, så gick ditt och gjorde dom sällskap. Vi satt o snackade om typ "tequila suicide" som då är när man ska stoppa salt i näsan, citron i ögonen ! Så skulle jag filma allting och lägga ut det på youtube, vem skulle inte klicka på något som står "tequila Suicide" lätt att jag hade det, så skulle dom bli sjukt kända ! Så jag skulle jag filma allt o dom utföra det , kanon !
haha vilken idee. Men efter det drog jag hem fick sällskap av Syrran Jenny och hennes barn Maja och Måns. Vart här för att se kattungen..dom bråkade hela tiden om vem som skulle få leka med Lima:) Drack kaffe och käka kakor för fullt. Maja o Måns hoppade i min säng nakna dom små ungarna dom hade baratagit av sig, o då såg Jenny några märken på Måns. Så efter dom drog så ringde hon o sa att deras vän som då är läkare hade sett märkena o det var antagligen Vattenkoppor. Men då fick jag rådet att byta sängkläder för det va någon med att det kunde smitta o då kunde man få bältros! o de vill jag inte ha. Byte sängkläder, torkade handtag och toaletten.  Hade till och med bakteridödande på händerna, vadå panik haha. Ringer hon upp igen, då sa hon typ att det inte kunde smitta blablabla, men då har jag iallafall rent hemma nu !!! Haha. Satt vid datorn i 100 år efter detta. Gick o sola på bowlinghallen, alla solarium va upptagna. Finns lixom 12st alla va nog sugna idag hehe. Fast jag va där kl 21.30 typ...solar alla så sent?
Ska la slagga snart :)

Pusspuss




   +        +     = Tequila Suicide Haha!

Snygga kändisar :)


Tom Kaulitz från Tokio Hotel



Pharell Williams från N.E.R.D



Chris Brown



Christina Aguilera



Gwen Stefani Från No Doubt



Adriana Lima


Finns givetvis mer snygga folk, men detta är en del av dom jag tycker är snygga, fina, cool snygga och bara allmänt heta!
;)

Idol 2008

Det ska bli så kul jag o Ronny ska till sthlm och kolla på idol finalen den 12 December : ) Han får det i föddelsedags present av mej. Längtar redan.. Hehe 2 månader ditt men ändå. Kan bli lite kul också om någon av mina favoriter står mot hans favoriter i finalen :P Haha.
Lisa: Johan Palm & Kevin Borg
Ronny: Lars Eriksson & Loulou Lamotte


Sovit dålig i natt igen..hyresvärden var här 3 ggr i morse..för dom håller på med ledningarna o shit. Så borrar kan jag allt lova dej att dom gör för fullt! O jag som inte började förents kl 15 idag, fick gå upp kl halv 10 för det inte gick att sova. Men men.. Igår vart jag o sola direkt efter jobbet, sen kom Ronny hem till mej efter det :) Pusspuss











Solat :)

Fy vilken tråkig dag det har varit idag. Slutade vid 2, gick hem och började tvätta o snackade med Syrran i tele. Så skulle hon komma hem till mej vid 4 tiden efter ett ärende hon skulle göra. Så ringde Linda mej typ vid halv 4 och kollade vad jag skulle göra. Så sa typ ah men kom hit då så tar vi lite kaffe o så. Så kom hon förbi på kaffe o sen kom Katrin också, fast hon drack te i stället. Så var det möte..efter det så solad jag o Linda på bowlinghallen. Ska försöka bli lite brun igen :D Hehe.

Ps: Fy fan va dåligt jag sovit i natt, både jag o Ronny försovde oss haha
Pusspuss


Linda, fest hos Marika ;P


Lima :)


Jean,Kaffe och Minnen

Idag har jag vart seg hela dagen sen imorse. Sminkade mej förut för skulle till affären och köpa cigg o mjölk. Så snackade jag med Jean..Så typ frågade han om vi skulle gå ut och gå tänkte varför inte hade typ inget för mej. Har ju inte snackat så mkt det senaste. Så gick och möte upp honom vid 5 tiden. Så drog vi till gamelstans och köpte det som behövdes. Så funkade inte mitt kort hade inga pengar kvar..Hmm! Undrar om dom tog slut i fredags eller nåt? Så jag fick låna pengar av Jean så länge, pinsamt :/ Haha, han ska allt få sina pengar tebax. Så drog vi hem till mej drack Kaffe, lyssna på musik och snackade lite gammla minnen från när vi gick rörlig bild ihop. Hade svin kul..rolig kurs må jag säga. Fick göra egna manus, filma och göra egna filmer där vi var skådespelarna haha. Gjort idol parodi, "knarktårtan" och öhh någon mer film kommer inte på just nu. Hehe

Så nu väntar jag på Loverboy .. Puss



Jean på ölbrännbollen juni 2006

Dagens låtar:
Brooke Hogan Ft Paul Wall - All About Us

Monica ft Dem Franchize Boyz - Everytime da beat drop


Go morgon :/

Idag är jag trött sovigt väldigt dåligt. Först börjar allt vid msn då man har tråkigt för att det är lördag, finns inget att göra. Snackad med Carro i mellan åt, sen så blev det bestämmt att hon skulle komma förbi mej. Tror hon kom mellan halv 12 - 12 eller nåt sånt. Drack kaffe och snackade om kärleken haha :) Sen så drog carro typ vid halv 3...Så ringer Carro o dom när dom är nedanför och försöker få med mej ut men palla hade inte sminkat mej eller nåt. Lycka till att få ut mej då ! Haha. Så gick jag o la mej kollade på Judys domstol, hade svin tråkigt. Somnade till vid 4 tiden eller nåt. Så får jag ett sms från Ronny, sen fick jag leverants rapport på det smsett jag skickade till han vid halv 9:e. Sen somnar jag om typ 1 halv timme så är det någon som skriver till mej på msn...typ 5 ggr i rad lätt det..så gick upp och kollade. Då var det en kompis hade något väldigt tråkigt att berätta. Så satt upp och snackade med honom ett tag...Försökte få han att lugna sig. Allt ordnar sig till slut T bara att det tar en lååång tid. *Kramar* Somnade om sen typ 6 - halv 7 så knackade det på dörren vid 10 så va det Malin som skulle hämta sina saker! Hon ska jobba idag, hehe hoppas det går bra bruden!

Ska duscha strax :) Pusspuss



Bowlinghallen oktober -07  LISA&CARRO



Snygga skor !!! Fast kostar typ ca: 1500 :-


Jäger!

Idag har jag tråkigt!!! Finns ju inget att göra hmm. Vet att Sandra firar sin föddelsedag idag på bowlinghallen så grattis Sandra, 22 år :) Kunde gå ditt om jag ville men nu börjar klockan bli mkt. Ska väl busa med kissungen är tänkt och duscha henne. Hon har fått ett namn nu Lima heter hon. Från fotomodellen Andriana Lima som är känd från Victoria Secret, såå fin är hon Hihi. Så nu heter djuren hemma Shakira, Lima och Sistah Ali. Är irriterad på Lima nu för hon ska bara gå på tangentbordet och gå på mina axlar hela tiden.. Och tidigare idag så var vivi och ida här en sväng för ida ville busa med katten :P Igår så möte Malin mej på jobbet gick och möte Sandra utanför ett kalas hon var på. För jag skulle få min föddelsedags pressent (Fyller i juli)haha så pressenten var lite sen men behövde den verkligen igår. Det var en flaska jäger pressenten var från hon o Mija. Så tack för den..det va gött vill jag lova. Så duschade jag och så sminkade vi oss..så kom krille förbi en sväng o tog någon öl o så. Så ringde Sanna från min förra klass så var vi bjudna hem till en Emelie som vissade sig vara min gammla klasskompis lilla syster. Var påväg ditt så ville inte krille med..så han gick hem i stället. Men men vi drog till brudfesten ändå.. Så när vi väl var där så dansade vi och kollade på när Malin o Sanna körde twister hehe. Har tyvärr inga bilder. Men Malin har bilder på sin blogg www.malinlindblom.blogg.se så titta där. Så drog vi till stadt dansade jävvel shit va jag va trött sen..men det va skit skoj igår :) hehe. Träffade på Tobbe och någon kompis till han som vi hängde en del med. Kul att träffa honom:)
Saknar dej Ronny! Hoppas du har det kul ikväll. Pusspusspuss


Jag och Sandra 3-4år sen



Andriana Lima



Miss you...

1,2,3 ?

Kommer inte ihåg allt som har hänt nu det senaste då men.. Vilken dag va det när Jimmy va här o fikade? aja. Han knappt börja dricka kaffe i allafall förents vivi och ida kom förbi. Dom hade vart på Ikea och skulle köpa tyg och ett lakarn till mej. Men som vanligt så är ju allt slut på ikea så jag fick bara tyget, 350 kr :) Billigt för 13 meter tyg. Så ska sy dom där gardinerna någon dag haha. Lär la dra ut på det om jag känner mej själv. Sen så drog alla samtidigt. Så efter det så fixade jag i lägenhten..så nu börjar allt bli klart. Hallen är i typ klar, ska upp mer kort o så. Men det kan ju ta ett tag för mej att ha pengar att köpa ramar för. Har massa andra projekt på G som kostar en del pengar. Någon som vill skänka 100 000 :- till mej ? Skulle va snällt hehe.
Igår så var jag med Lizzy..Så gick vi på stan en sväng, så hittade jag en jacka :) sååå gött det behövde jag verkligen. Kostade 600 kr ganska rimligt tycker jag. Sen drog vi till optikern, skulle skaffa nya linser. Så efter det drog vi hem till mej och fikade tjöttade lite skit. Så drog vi ner till stan..hon skulle möta sin kusin. Sen drog jag mej hemåt, städade lite. Så kom hon igen vid 6 tiden, skulle tona hennes hår. Så när det var klart så kom Ronny hem till mej :)

Måste dra te jobbet nu !!

Pussis


L&L när vi skulle till stadt, -08


Jag hemma hos Mackan..ahh datum står ju haha

Sistah Ali Aka Musen

Fy fan vilken dag. Jobbat sviin trökigt fanns typ inget o göra idag så tiden gick sjukt långsamt. Sen skulle jag vart med Malin idag men hon kunde inte längre för hon hade ingen hundvakt. Så störande. O sen har katterna hållt på o fan irriterat mej..hela natten och dagen. Men så ere la..o när jag skulle käka skulle kattungen upp på bordet hela tiden så lyfte ner henne typ 20 ggr eller nåt. Men hon vägrade ge sig så hon fick vara i badrummet tills jag va klar. Shakira hoppade i musburen förut för hade glömt stänga den i mellan tiden jag skulle ut i köket och tebax. För katten kan hoppa i vilket hon gjorde och när jag fick syn på henne så fick hon panik...så hon kom inte ur buren utan halkade hela tiden. Fick upp henne till slut o jävlar va sur jag va Ahh! Så nu sitter jag o väntar på att Jimmy ska komma, han kommer typ kl 5 eller nåt..Ska fika lite. Har ju inte vart med han på ett tag nu..hehe. Sen så måste jag gå ner snart ,ska ta mej en cigg o bära ner de sista sakerna ner i källaren :)

Och igår va Pontus här och hälsade på mej :) Tog först massa kort på katterna eller ahh mest på kattungen då men. Så det blev några galna kort haha :P Ska lägga upp dom här haha. Sen så drack vi te och käkade kakor mm. Ja just det vi satt på youtube och sökte på en "hiphop" grupp som heter 042- Gunit hahahahaha sen efter det  så typ ahh hittade vi ett klipp i allafall på en person jag vet vem det är och jag säger bara OMG !!!!!
Det va det värsta jag sett alltså, undrar om hon själv vet om att den ligger ute 92, 000 personer har tittat på det klippet.

Kiss to my boyfriend !



HAHAHA :) kolla pontus, han är mer underhållande än katten!



Hur hett är inte han brudar ?



Jimmy Aka Sniffarn, hos mej för ett tag sen

Händer inte så mkt direkt...

Började dagen efter jobbet med att tvätta, som verkligen behövs shiiiit va tvätt. Men gött o få det gjort eftersom jag typ inte har ett enda klädesplagg rent typ hehe. Sen kom Johan hit förut o hälsa på :) Så fick han se lilla kissen. Det första hon gjorde var att klättra sig upp på Johan byxor..hehe hon är inte direkt blyg. Ville väl hälsa. Och Shakira håller sig undan som vanligt..Fast hon går efter Kattungen hela tiden,har koll på henne vart hon än är. Tvättat lite mer i mellan. Sen snackat med bella en sväng på tele, ska förbi henne alldeles strax, på en cigg:) Sen snackade jag o malin i tele, fan vi snackade 40 min kändes som typ en kvart eller nåt.. Sen har det vart massa krångel med katterna också. Men får hoppas det blir bättre. För Shakira gillar inte kissen :(

Lööve



Johan hahaha :)


En gammal Photoshopad bild på Bella


Småbåts hamnen i Sommras M&L

Min helg !

Fredag: Så kom Ronny hit efter att jag hade jobbat, så satte vi oss o kolla på idol :) Vilket vi brukar göra. Jag hejjar på lilla Johan Palm, han är ju för söööt och charmlig. Så tog vi oss några öl och Zzz så gött :) Men va dock tvungen att gå upp kl 7 på lördagen så kunde inte dricka så mkt haha.

Lördag: Drog till jobbet kom någon minuter försent, hmmm dumma mej. Åhh på jobbet så gjorde jag massa olika saker, var i charken,kassan,frukten, och brödet :) Kul med lite olika sysslor. Efter jobbet så låg Ronny fortfarande kvar i sängen...han hade inte kommit så långt för han hade vaknat typ halv 1 och jag slutade ju kl 2. Sen så lagade jag mat eller ahh pasta  o sås, ingen konst direkt. Sen gjorde jag i ordning mej o lite så skit. Så åkte vi till grästorp och handla lite mat, chips o sånt. Åkte hem till Ronny, där jag aldrig vart förut, ute blnad åkrarna haha. Så satte vi oss och kollade på tv. Sen kom hans bror Thimmy och hans tjej Anna hem. Så typ gick vi upp satte upp gardinerna j hans rum som han fick av mej. Hade ingen nytta av dom här hemma ändå. Så kollade vi på film hela gänget nere i soffan, lite trångt men ändå ;) Ahh..gick upp o la oss efter att vi kollat på Beck. Hade svårt att sova för jag tyckte det va så jävla kallt ! Så jag sov med luvtröja på mej...sen hörde man 2 klockor ticka hela tiden, sååå lätt att somna då, ne! Men jag somnade ändå :P

Söndag: Vaknat... käkat frukost typ. Kollade lite klipp på datorn o så. Sen så ringde jag hon som jag skulle hämta katten hos. Men hon svarade först inte, så vart lite orolig att tiden skulle dra iväg. Men tillslut svarade hon. Fick skriva på ett papper hennes adress. Men eftersom inte Ronny hade en penna fick jag skriva med min Kajal penna haha :)
Så skjutsade han in mej till Grästorp tog ut pengar, tankade och så möte vi upp Pappa. Sen åkte jag och pappa och hämtade min kattunge..Har inte givit henne ett namn än men det kommer la. Hon va såå himla liten. Gud va hon e liten, men jätte söt.
Så under bildfärden hem så "pep" hon bara hela tiden i början. Men efter ett tag somnade hon i mitt knä:)
Och nu är vi hemma, hon ligger under soffan o sover. Och Shakira vill bara gå fram till henne hela tiden. Men det har funkat. Skriver mer imorn.

Pusspuss R


Gillar att vara bakom köks gardinen


Första kortet: När dom träffade varandra :)

Morgon kaffe

Sitter här lite halvt som halvt i ordning gjord. Väntar på att Pontus ska komma...Ska nog börja sminka mej lite nu, så kan jag umgås mer med honom när han kommit.. Har fakytiskt inte hunnit så mkt nu på morgonen men kollat lite på Oprah och bäddat sängen ;) Hämtat posten också..för dom brukar komma kring 10-11 tiden.
Jag måste också säga, ja DISKADE igår !!! woooooow Haha, tänkte nu får jag fan skärpa mej!

Fick ett sms precis, han kommer nu!
PusspussPuss


Ähh lägger upp lite gammla bilder...


Marus the bandit !, Maj - 06


Klock ren, får kort på Porre när han pissar, Maj - 06


Hörnan, Lisa&Nadia. Kollat på balen - 06



Moi&Kalle, på min 20års fest hos Serena Haha! Juli -06



RÄÄÄSERMUSENs arsle! - 06 ?


Samir, ? , ? ,Lisa, Bella och Agnes...Fest. Elvir fyllde år. Jan - 06


Robin, Marcus&Johan, bonnrunda-06 haha, Har mkt att göra?

Blond !

Gick upp tidigt idag som jag gjort hela veckan. Fixade i ordning mej lite lätt. Packade ner en slet tröja och ett par byxor med färg på. Och givetvis hår färgen :) Drog hem till Malin var där efter 11 typ.. började färga i avfärgningen först, så håret typ blir "oranget?!" svin hett. Tog oss varsin bärs :) mmm gott. Så kom Nadia förbi och umgicks. Sen la vi i en hårförpacking med färg för att bleka håret.. Så blev det lite mindre orange. Så fick lägga i ytterligare en förpackning med blekning. Så nu är det typ lite lite lite orange. Men försvinner oftast efter 2 veckor typ. Det tog från kl 11- 18 och färga håret, fast då färgade jag Malins urväxt också. Snacka om lååångtid för att bara färga underhåret blont. Haha
Vi tog kort hemma hos Malin efter alla gånger jag sköljde ur färgen för att se skillnaden, finns bild på slutresultatet också. Men dom bilderna lägger jag upp imorn..för tog med Malins kamera och hon är inte hemma nu.  Och för övrigt har jag duschat 4 ggr idag haha, behöver inte duscha på jääätte länge nu :P
Blev lite mariokart också ;)


Nadia och Malin, i min gammla lägenhet ! Party



Fråga mej inte hur fan hon ligger?! ( Min sötis )


Längtar tills imorn :)
Pusspuss

Jobbat kväll...

Back from work. Jobbat kväll idag. Tillsammans med Veronica. Hon skulle till sin kille efter jobbet så vi tog följe hem, så visade jag henne vart jag bodde o så. Snackade lite shit på vägen hem, om killar ;) haha och fylla.
Jag gick upp kring 10 tiden i morse, trotts att jag började kl 15 idag :P Så smsa jag Malin och frågade om hon hade lust att komma över o umgås lite. Så kom hon och hennes hund nikita typ vid 12 tiden. Så drog vi och köpte cigg och kollade när hon i källaren som säljer löshår hade öppet. Så ska vi ditt någon dag och köpa oss lite hår hahaha :)
Omkring 2 tiden så kom vivi förbi så bärde jag och Malin ner mina lådor jag hade i hallen. Har stått där sen jag flyttade in, eftersom mitt förråd redan är fullt ! Sååå litet förråd har jag aldrig sett, typ 2 gång 2 meter. Sen åkte jag o Vivi ut till våra päron och lyfte upp alla lådor till garderoben. Brosan hjälpte till lite också för han var hemma..Bra att ha en stark bror ;)
Sen åkte jag, Vivi och Fredrik in till stan. För Fredrik skulle med ut till Vivi sen, för hennes kille skulle hjälpa Fredrik med hans dator. Och under bilfärden in till stan så satt vi och prata om Fredriks skolbetyg och han behöver verkligen hjälp med skolan. Så sa till han att jag skulle hjälpa honom någon dag, även om jag själv hatar skolan. Måste ju hjälpa sina syskon...


Utanför Apell.. Sommar - 08



Min Lille bror för några år sen. Kanske 2-3 år sen



Syster Vivi och hennes barn ida. Sommar - 08


RSS 2.0