Det finns bilder som inte alltid är så snygga

Detta är ju inte riktigt alla bilder :P










1 Dag kvar

Daft Punk - Around The World :)

Försökte lägga upp videon men jag verkar va för jävla dum för att fatta :(
  • Dagen började med tvätta och städa..
  • Sen kom Serena över hit och fikade
  • Och nu va jag precis o solade med Linda

Det va denna dagen de...Och nu ska jag diska igen för nu är det ny disk för dagen..Svin trökigt men så ere.
Och snart åker Serena iväg i en Månad med sin familj, jävla lyx :) Vill med åka utomlands...

Jag, Serena och Sanna i skolan, när vi gjorde ehh nåt skolarbete som vi skulle fota o grejjer
Tror det va så att det handlade om mobbing, typ att man är osynslig..
Pappret är ju blankt, inga känslor...Jaja minns inte rikigt


Haha Är Linda sugen på smisk av Linus och Robin ??


1 Dag kvar
L&R

Somnade sent igår

Satt och kollad på 2 and a half men igår kväll vid typ halv 12 tiden, så satt jag o kollade igenom telefonboken vilka som kunde va vakna ? för jag va inte nåt trött. Så kom jag på att Pontus jobbar ju kväll så han borde vara vaken. När jag ringde så hade han precis slutat, så vi snackade lite.. Så typ bjöd han sig själv eller ahh tänkte ju bjud hem han på en kopp te men ah, så kom han iallafall. Klockan gick svin fort, kollade på klockan då va den 02.20. Så han drog typ 02.40..sen kunde jag inte sova, så låg och kollad på Jerry Springer haha !

Sen har jag drömt så sjuka drömmar i natt...Men ska göra en drömtydning på de saker som jag minns tydligt:

Krokodil -En varning för att göra olagliga ting och berättar dessutom om en falsk vän
Varg - Det betyder svek
Barn -Drömmar om barn förebådar goda saker
Jagad - Är du jagad i drömmen så betyder det att du är stressad och behöver lugna ner dig.
Kvinna / Tant -En dröm om en kvinna är ett förebud om trygghet, välstånd och kärlek.
Kniv - Drömmar om knivar är illavarslande omen som berättar om gräl, stridigheter och fattigdom.


Detta var Pontus favvo bild, bland korten jag tog :P


Uncle fäääät !


Shit hur het kan man bli ?


AJAJAJ säger jag bara :P


Steve - O

OmG

Shit vilken dag..först börjar det med att jag har tvättid kl 07 imorse. Och när klockan ringde så pallade jag inte gå upp utan snooza på mobilen i typ 3 timmar eller nåt,ställde om den flera ggr dessutom. Men till slut när jag väl palla gå upp och sorterar upp tvätten och går ner, tro FAN att jag kollat fel tid :/ Men så kan det va. Har tiden imorn...så upp tidigt på den lediga dagen imorn och tvätta.

Sen så snackade jag med malin under tiden jag käkade frukost, så skulle hon gå på stan en sväng.. Men efter det kom hon iallafall hit..Tjöttade lite. Så drog hon efter typ 1 timme...Så gick in i duschen och precis när jag kliver ur så ringer Linda..Så tjöttade vi lite, så blev till slut så att hon kom hit o så, mer snack :P  Haha..

Sen på jobbet idag när vi precis skulle larma dörrarna, tror fan att jag på nåt vänster slår på larmet, fick panik. Allt slutade med att Chefen fick komma, och ringa o fixa till allt. Sen när vi är klara och kommer ut då står bernt där en anställd på jobbet och tittar ut från bilen..- Hur går det ? haha... Så hade dom från Sos Alarm ringt till Bernt bara för att Cheferna inte hade svarat på telefonerna... :P GÖTT pinsamt ! Tur att poliserna aldrig han att komma hahaha :P








Lisa & Ronny, 2 Månader <3

So if you just hold my hand
Baby I promise that I'll do all I can
Things will get better if you just hold my hand
Nothing can come in between us if you just hold, hold my, hold my, hold my hand.


Julpynta ?!

Hmm då va det dax att julpynta lite..men har inte såå mkt saker. Har ju masssor med saker till en julgran, men eftersom jag har 2 st katter i år så blir det ingen gran, kan föreställa mej hur länge den ser fin ut ?!
Men va iallafall nere i källare precis och kollade över hur mkt saker jag hade? så jävla trångt i källaren heeelt sjukt. Hur kan man få ett föråd som är typ 2x2 kvm sort? får ju inte plats nåt. Och när jag stod där och rev så insåg jag att en av lådorna måste vara hemma hos mamma o pappa:( så tråkigt. Nu måste jag be dom komma in med lådan, så får jag ge dom mitt gammla köksbord också för det står bara o skräpar i hallen. För jag fick ju "ett nytt" köksbord för 2 veckor sen typ..

Sen när Ronny kom igår kväll så hade han tagit med sig lite små saker, lika bra när han ändå flyttar in på Fredag :) Så han hade med sig lite skålar och sen hade han tagit med sig sin matta. Det blev rikigt  bra, vi la den ute i hallen.
Så till helgen ska han ta med sig sina saker, men inte alla grejjer för det har jag absolut inte plats med. Har fullt redan som det är. Men ska bli rikigt kul :)

En sak som hände i Måndags var att det hade varit inbrott hemma hos Ronny och hans bror.. Dom hade brutit uppfönstret i köket, men samtidigt hade grannarna fått syn på hela situationen och då hade dom stuckit där i från. Så dom han aldrig ta något i huset. Fan vilken tur alltså... Stackars Ronnys bror som får bo där ute själv nu?

Fast stolarna är sket fula, men vill ha nya när man har råd !


Syns knappt nåt men men ...mattan iallafall :)



Lizzy o Malin :)

Hello där ! Igår så blev det aldrig så att Lizzy hämtade mej, för hon hade redan vart hemma hos henne och hämtat de grejerna hon skulle ha. Så hon kom hit någon gång kring 5 tiden. Så drack vi vårat te och tjöttade ;) Haha vi brudar vettu kan snacka om allt o inget HiHi. Så gick vi till mataffären och köpte oss lite godis. Så såg vi på en film, den va allt bra. Så var det dax att sova..Lizzy sov över hos mej :)

Och idag vid halv 12 så kom Malin hit..tänkte vi kunde umgås lite innan vi skulle till jobbet :) Det blev lite te haha för ovanligeheten skull. Pratade om att sluta röka och om filmer. Så skjutsade hon mej till jobbet. Vart fullt upp idag, han knappt med det jag skulle göra, men det löste sig till slut.

Var en kund på jobbet var la omkring 14-16 år...tyckte hon tittade på mej hela tiden ? tänkte typ va glor hon på eller känner hon igen mej eller nåt? Stod utanför kassorna. Sen så kom hennes mamma som skulle betala sina varor, så ställde hon sig brevid henne och forsätter glo. Så säger hon - Får jag fråga dej en sak ? ja visst och tänkte men vad viol hon fråga mej.. Så frågade hon om jag hade fixat mina naglar och vart ? så förklarade för henne vart det låg o så. Hon sa innan hon gick - Tyckte dom va väldigt fina iallafall :) Så glad blir man när folk vågar fråga och ger en komplimanger, tack tjejen !

Ps. Grattis Micke på jobbet som fyller "29 år"


Lizzy Fnizzy och Lima :)


Dubbel L brudarna


Jag i går kväll, men gött omgjord


www.lisaochmalinspartyblogg.blogg.se

Snö och affärsbiträde

Ursh va kallt det var till jobbet imorse..10 minuter i snöstorm typ. Sååå kallt i ansiktet, känns nästan som ett gratis botox face ! Kan ju kanppt röra facet efter åt ju haha. Hade inga vantar heller för dom hittade jag inte innan jobbet :/ Men jag överlevde för jag är ju hemma nu HiHi :) 
Ja just det förra veckan var jag inne på stadium och skulle testa en Wct tröjja (Adidas självklart) sen när jag skulle stoppa händerna i fickorna för att "posa" så kände jag nåt i fickorna ?! tar fram det jag känner då var de, själv lapparna eller ahh prisalappar från kläder..var kanske 4-5 prislappar. Så det e ju någon som snott dom sakerna o lagt dom där i ?
Så sa till personalen, men kände mej nästan lite dum.. typ som " det här har jag snott " varse go :P haha. Men det va allt lungt..så dom kan skriva upp det. Sen var den en där inne som kom fram till mej när jag skulle hämta en ny storlek på tröjjan, - De skorna som skulle vara för 99 kr vart e dom? Som vanligt får folk för sig att jag jobbar ialla möjliga affärer, men för klarade iallafall för henne att jag inte jobbade där :P Folk som kommit fram till mej på IKEA 2 ggr och sen på en sminkaffären på taxfree avdelningen på flygplatsen - Den har foundationen, är den bra ? Flinade lite först och förklarade att jag inte jobbade där - Nehe oki, det trodde jag du gjorde för du såg så där chic o fräsh ut !  Alltid nåt, är ju en komplimang :)



Lizzy kommer och hämtar upp mej om typ 2 timmar :) Skriver sen Puss

Tagit bilden uppifrån min lägenhet :/ ursh vill inte gå ut !


 
Right Here Waiting - Richard Marx
Wherever you go
Whatever you do

I will be right here waiting for you

Whatever it takes

Or how my heart breaks

I will be right here waiting for you
http://www.youtube.com/watch?v=9JDTAqsMNEM

Socker sött<3





Snabb uppdatering...

Ursh jag känner mej så där sjukt jävla tråkig...Suttit vid datorn nu i typ så där 3-4 timmar eller nåt. Photoshopat och kollat runt på massa bloggar. Klickat mej fram lite hit o ditt ;P Funderar om man ska handla lite käk eller om man gör det imorn efter jobbet ? Hatar o handla :(

Uppdatering:
- Ah igår så brände jag mej på ungnen
- Diskade igår, disken var möglig :S (skabb)
- Lima är nog kär i shakira (lebbar)
- Jag "fixa" Ronnys finger idag
- Finns en bra låt med Darin (gammal låt)
- 1 vecka kvar tills min älskling flyttar hit
-Blev kommenterad av en 13årig kille på jobbet, om mitt smink
- Fick en släng kyss av en äcklig kille på jobbet (Kund alltså) :S
- Kollat upp och skickat en förfrågan (Hemligt) :P


Skriver kanske mer sen, vi får se :) Pussa

Wheatus - Teenage Dirtbag

Go morgon :) Vart vaken sen halv 9 nu. Vaknar som VANLIGT av att Ronny fipplar. Sen så somnar han om när jag väl vaknat till liv. Så nu sitter jag här har vräkt i mej godis och potatisgratäng, som var över från igår.
Drog till hjärtberg igår och handlade så vi kunde göra potatisgratäng :) Gott. Så gjorde vi i ordning maten direkt när vi kom hem. Sen såg vi på tv,gosa och någon öl...Vid 11 tiden  så kom Marcus och hans tjej Lina hit och kollade på film och det blev lite rökandes ur vatten pippan dom tog med sig. Den va rikigt bra den filmen, synd att ja inte vet vad den heter bara haha. Handlade om en tjej som blev kidnappad och säljs inom sexhandeln. Hennes pappa är tidigare spion eller nåt liknande, så han försöker rädda henne ?!
Sen efter att dom drog fick Ronny sms från Marcus typ att Lina kände igen mej, inte en anning faktsitiskt vem hon är..Men så äre i bland ;) sorry.

Sleten, men gode gud, tack för Photoshop
Haha, fan armen ser ju helt fuckad ut :P


 
Shakira och Lima kramas ;)
Fast det ser ut som Lima kysser Shakira på halsen, och Shakira verkar inte ha nåt imot det haha



Shakira är den som syns närmast på bilden, och objektet som ligger i sängen det är Ponny :)
Haha !

Kanye West - Stronger


Detta är från när jag bodde hemma. Tror det är Serena Och Niklas jag är med... Vi har sprayat mitt hår med neon orange "färgspray" till håret. Ser ut som om det brinner ! :P



Jag och Pontus, måste vart 06? Det va sista sommaren jag bodde hemma. Var ute i trädgården och solade...Sen drog vi hem till Pontus och målade lite hehe :P


Haha en webbcamera bild på mej, carro o jessica..Kan inte ens gidssa när den togs. Hemma hos carros pappa :P

Trick daddy ft. khia & tampa - Jump On The Dick

Fy vilken bra låt, men blir besatt nästan, eller ah jag blir det wiiie. Tycker ni ska lyssna på den o ni gillar hiphop :)

Efter 7 tiden så kom Lizzy hit och umgicks lite..drack TE och snackade bara alltmänt om allt från Märkeskläder och det vanliga ämnet som man alltid kommer in på, på ett eller annat sätt är ju Sex ;) haha. Sen efter 9 tiden så skicka Malin sms att hon var nedanför..sa till henne att hon kunde komma förbi på en cigg efter jobbet. Så Jag o Lizzy gick ner, för hon va ändå påväg hemåt..så vart Nadia här nere också :) Stog o tjötta lite, så drog Nadia och sen drog Lizzy så va bara jag o Malin kvar :P Tjöttade lite mer... trevligt :)

Har fixat klart det med bokhyllan nu GÖTT att ha gjort det. Nu ska jag fixa upp här i storarummet efter all shopping :)
Kiss&Hug


Här är vi Lizzy och jag :)


Shit va snygga vi är på fyllan :P

Tack det uppskattas :)

SHIT va skockade jag är :) jag kollade mina kommentarer och han som jag skrev om i tidigare inlägg som heter Johannes Kotschy, som gjorde That's Why I Love You.. Jag skrev i hans gästbok på hans hemsida och skrev att jag va så glad att jag hittade låten ? som jag tycker om så mkt. Han svarade på mitt gästbok inlägg här på bloggen ! :)
Wohooo,  Åh va glad jag blir, han har gjort min dag :) Och uppskattar verkligen att han svarade :)

Men tebax till vardagen nu haha ! Efter jobbet träffade jag på Syster Jenny och hennes barn på åhlens.. Frågade va Måns önskade sig när han fyllde år? Så föreslog hon att jag skulle hänga med in till BR leksaker o kolla. Hittade en present till han, så nu är det gjort. Sen möte jag Katrin efter att ha gått en stund själv på stan... Så gick vi o käkade pizza mums. Drog runt på stan lite ÅH som vanligt så har jag spenderat massa pengar :( fy på mej...KLAGA INTE! Jag vet...att jag inte ska de hehe. Nu sitter jag här och ska börja bära ut bokhyllan till hallen, så Ronnys saker får plats ;) PussPuss


Syster Jenny när vi syskon va i sthlm :P

Från förra vintern L&K

Tänkte slänga upp en bild på mej o Blom:) Hördes av idag, vilket vi inte gjort på ett tag

Nu har jag fixat naglarna!

Hej ! Första gången jag skriver nu med dom nya naglarna, tycker faktiskt att det går bra. Trodde jag skulle få problem med det, men nej då. hehe. Får se hur det går på jobbet imorn då :) Ska ju lasta av några pallar, men det går nog bra. Hoppas verkligen att det ska gå bra med naglarna. Men the big question är om jag kan knäppa byxorna ?! haha.
Jag är super nöjd :) Malin och Nadia va med mej på salongen. Var kul att träffa Annette också har inte träffat henne på länge, det va hon som gjorde naglarna på mej. Sen kom hennes dotter som jag inte heller träffat på länge, gud va stor hon blivit. Sen var  det var en praktikant där också. Så vi var ett gäng som kollade på..Hehe. Det blev vanlig franskmanikyr med en lätt skimmer i rosa, med en pärla på lillnageln :)

Efter vi var där drog vi hem till Malin och spelade tvspel och drack tea;) Efter det lämnade vi av Nadia på jobbet så drog jag o Malin till skara. Malin ville kolla vart fiket låg där hon ska börja jobba imorn. Så vi åkte förbi hennes syster Jessica och hennes familj.. Så dom kunde förklara vart det låg. Vart inte där så länge, utan åkte sen "in" till skara, så hittade vi det i allafall..vidare hem. Och nu sitter jag här o väntar på loverboy ;)


Före:
Så såg dom utan innan, ursh !

Efter:

SJUUKT stor skillnad :) snyggt!

Nails ;)

Tänkte bara lägga in lite bilder på coola och snygga naglar o så, eftersom jag ska ju göra mina imorn :)






http://www.youtube.com/watch?v=k4IEzUmSb6E

Åhh jag har hittat den låten som jag letat efter så länge, någon som minns programmet Popstar? Det var en kille vid namn Johannes Kotschy som vann det året! Låten heter Thats why i love you..:) Älskar den låten! Lyssnade på den massa gånger när jag va "liten" han vann 2003, så alltså 5 år sen, 22-5 är 17 år va jag då. Han sjunger väldigt fint och är bara så bra helt enkelt ! http://www.youtube.com/watch?v=k4IEzUmSb6E fast där är ju "videon" inte den riktiga vilket ni lär se när ni tittar in länken hehe.

Shit va tiden går fort, lite små skrämade faktiskt
7år sen jag blev byxmyndig
2 år sen jag flyttade hemifrån
- 1 år sen såg mitt liv helt annorlunda ut
- 6 Månader sen Jag&Sandra var på kreta
- 6 Månader har jag bott i denna lägenheten
-
4 månader sen jag fyllde 22 år

Finns nog 2 miljoner grejjer man kan nämna och inse att tiden går rikigt fort, fortare än man tror. Tiden har ett extremt värde...den tiden kommer aldrig igen. Och det känns sjukt..att det jag skriver nu och tänker kommer aldrig komma igen! Så ta vara på tiden tillsammans med alla och upplev så mkt ni kan! Träffa dom som du inte sett på länge? gör det saker du tänkt göra..upplev och gör det!

Tänkt på alla jag känner som gått bort, det finns så mkt man ÅNGRAR att man INTE gjorde.. Så gör det ni vill uppleva så ni inte ångrar det ni ALDRIG gjorde ! Gör så mkt av livet som man kan, man har bara ett liv?! Puss



 



 


Ida 6år, kalas / Fika med Pontus

I söndags så var vi på kalas hos Ida som fyllde 6 år. Fast hon fyller år imorn egentligen, måste jag påpeka hehe. Vilket hon själv sa, det är ju inte hennes riktiga föddelsedag när vi va där :P Hon fick en hjärtstol och en röd typ nattduksbord med hjul på. Kanske inte drömpresenten när man fyller 6 år precis haha. Det var allt trevligt... Vi körde ett spel där det var en elefant som blåste ut fjärilar ur snabeln, o jag vann alla gånger tror jag. Eller när Ronny var med förlorade jag en gång. Det har sin fördel att vara lång. Fick hjälpa Maja som bara är 2 år och hålla upp henne så hon kunde få tag på några fjärilar, Åhh ja vi vann ;)

Idag har jag vart med Pontus. Skulle dricka kaffe men kaffefiltrena va slut?! eller så hittade jag dom inte så blev tea i stället. Sen kollade vi på My super sweet sixteen, man har lite hat kärlek till det programet. Shit vilka bratz det finns, så sjjuukt otacksamma när deras föräldrar lägger ner alla mellan 1 - 2 miljoner på deras fester. Ajja.
Sen kollade vi på nåt matlagningsprogram för barn, först va jag skeptisk, men det va faktsikt bra haha, vi hade velat se fortsättningen, men det är nog nästa vecka haha.

KissKiss










Mobb deep feat 50 cent & nate dogg - Have a party
Mobb deep - Amerikaz nightmare
Mobb deep Ft.Lil jon - Real gangstaz

Nintendo

Fredags kvällen spenderade jag tillsammans med Ronny..drack öl och spelade 8 bitars. Vi kollade jiu givetvis på idol också, men det gör vi ju jämt ;) Denna gången åkte Robin E ut, antog nästan det. Tyckte där i mot att Robin B va sjukt bra denna gången, han har växt i mina ögon hehe.
Sen så gjorde vi tacos sallad typ, svin gött. Vi vart så hungriga på natten vid 4 tiden så att JAG fick gå upp och hämta "resterna" så vi kunde bli mätta och belåtna o somna någon gång. Somnade nog vid 5 tiden, vaknade av att Ronny håller på och fipplar vid 9 tiden, jag va helt död kändes det som. Sen när vi väl somnat om ringer Katrin o tjöttar, hon snackade om tapeter det va allt jag mindes. Haha. Sen vid  15, så drog jag till jobbet och jobbade till kvart över 9..hände la inget speciellt på jobbet direkt, men money money ;)
Så va Ronny hemma när jag kom hem, så låg vi i sängen o segade...Skulle eventuellt dratt till Malin&Linus, men ahh dom vart sega o typ vi med, så blev inget av. Och Katrin snackade vi om att dra till också men hon sa att det såg ut som kriget hemma hos henne, för hon ska få det om tapetserat på måndag, så hon städar undan i sovrummet.
Så det blev att vi låg och kollade på Beck :) Somnade tidigt igår, tven va på, tänt i köket, hallen o toan. Jag hade inte tagit ur linserna eller nåt. Haha. Men gick upp där på natten, eller ahh tror klockan var 2 eller nåt.

Idag har vi lagat pannkakor, är svin mätt nu! och spelat mer tvspel.. ajjaa

Skriver mer ikväll sen :)
Pussa




Pisssss dag

Det är inget bra början på denna dagen, börjar med att jag somnade typ 4 i natt. Kunde verkligen INTE somna fy fan jobbigt. Så vaknade jag vid 9 och kunde inte somna om. Har bara legat i sängen typ, kollat tv o så där. Sen så skulle jag ge musen mat och ser då två små blodfläkar på ryggen och att hon går och kliar sig hela tiden :( Fan nu börjar hon bli dålig, jag vill inte att hon ska dö. Sen så va det blod i hennes matskål och på väggen i buren. Min lilla bäbis juu!
Den andra jag hade avlivades i ibörjan av detta året för att hon kliade sig hela tiden och tappade sitt hår. Så denna morgonen suger helt seriöst. Sen går dagen var ju inte heller någon höjdare på kvällen allt blev bara fel :(

Nu ska jag sminka mej och dra till jobbet om en stund..

Sistah Ali :)

Pizza Och Fika :)

Dagen började med att sega framför datorn o så. Käkade lite gröt till frukost och en banana :P haha, lite nyttigt va det allt haha. Även om jag förstörde kosten senare under dagen haha. Skulle vart med Malin med det blev inte rikigt så men men. Så ringde jag Pontus men svarade inte som vanligt. Men han ringde upp mig senare sen så snackade vi lite och ahh bestämmde att vi skulle umgås lite mer, nu eftersom vi jobbar i prinsip samma tider. När jag jobbar sen vecka gör han det samma osv. Va ett tag sedan vi va:) Men iallafall så ringde jag Serena och hon hade inget direkt för sig, så mötes vi utanför hemköp. Fick gå in på jobbet först och lämna jobb telefonen, för den hade jag fått med mej hem igår :/ Så drog vi till tevespelsbutiken och snackade med Serenas kille Peter, så tog hon ut pengar där. Så drog vi till Lindans grill och käkade pizza, så gött :) Sen blev det en kaffe på gabriels där vi satt med Sanna och Evelina. Sen när vi skulle ut och röka så hittade jag en väska på en av stolarna, ah där ute där man rökar. Så gick in o frågade Linda och Jannica om det va deras?! först såg dom lite fundersamma ut men det var iallafall Jannicas  väska, dagens gärning ! :) Tur att man kan göra någon glad i mellan åt. Hade uppskattat om jag hade fått tillbacks min väska så varför inte göra det samma för någon annan ?
Men efter det så kom Bella o Jess upp och berättade om när Jess hade tagit sin spruta, hehe. För hon ska till Thailand i en månad den jäveln ;) Så satte vi oss brevid dom men det blev inte så länge för jag skulle förbi Annette och boka tid för att fixa min naglar. Så nu har jag fått mej en tid, nästa vecka på Onsdag, längtar ditt wiie.. Ska bli kul o få mej fina naglar. Sen skildes jag o Serena åt så vandrade jag hem o satt vid datorn lite. Så ringer Linda mej så drog vi och Solade :) Nu börjar jag allt bli brun. Tog stå solarium för har fått lite fula vita fläkar, men dom syns inte så mkt nu :) Snackade lite om hur hon uppmanar sin kille om att få pengar om han städar !!! haha fan det fulaste jag hört. Ofta man behöver ge pengar till den man bor/är ihop med! Ajja not my business.

Det va den dagen de.. :)

PussPuss

Ps: Serena när hon träffade mej shit va snygg du är, du ser ut som en modell en som har kommit direkt från ahh styling! haha fast hon fick inte rikigt fram ord hehe, tack babe :)


Serena sniffar kebabsås :P


Ser lite busig ut, det var innan jag gick in till stan :)


Linda när hon va i England !


Gammmmmal bild på Bella o Jess, tror knappt dom har kvar bilden själva :P

Blommor från jobbet

Vaknar av att man tittar på klockan, måste alltid veta vad klockan är..och jämt så vaknar jag vid 10? fattar inte det alltså. Men när jag ska jobba och kanske ska till jobbet vid 13? ja då vaknar jag typ 12 för då är jag skit trött. Men en dag som denna när jag är ledig då kan man inte sova :S Ajj helt sjukt..
Jag skrev ut 2 kort på mej o Ronny igår :) Dom blev allt bra, A4 stora fick dom bli. Ska fixa en ram här hemma sen, harnågon i garderoben, så ska jag sätta upp dom i hallen är tänkt än så länge.
Ja sen var ju Katrin förbi på jobbet när jag hade min lunch rast eller va man ska säga. Så satt hon med mej i fika rummet och tjöttade lite, men det blev en kort sväng hon skulle iväg och jobba sen.. men kul med sällskap;)
 
Ja just det igår på jobbet, en av mina Chefer ska ju alltid va så vitsig. Så sa han till mej :Blommorna på den vagnen där, dom kan ni ta med er hem, för dom är  inte godkända och dom ska slängas annars. Och jag typ bara svara okej, men sen gick jag ut på lägret en sväng skulle fixa med mjölet. Sen när jag kommer där i från så kollar jag på blommorna på vagnen, på hyllan längst ner (3 olika våningar) Så säger han när han passerar: Men du kan ju inte ta blommorna längst ner dom är ju fina, ta dom högst upp? Så jag tyckte det blev lite pinsamt typ " att jag kanske hade tagit fel blommor" men så inser jag ju att han jämt skämtar om allt så vänder jag mej om: Men va fan måste du skämta hela jävla tiden, så flina jag Haha! :)
Haha en pinsam grej till jag och Anna på jobbet gick runt och letade efter en plats där vi kunde ställa godis pallen... men vi hittade en plats till slut, så skulle jag visa Anna typ nånting kommer inte rikitigt ihåg, men saken var att jag skulle visa henne en situation jag sett hur någon sprang bakåt, bara det att när jag springer/stutsar bakåt så hoppar jag ragt in i chefen, hahaha! Fast han skrattade bara :P

2 buketter från jobbet, sen tog jag 2 buketter med vita roser också;)


 


En "Hemlis"...

Idag innan jobbet skulle jag va med Malin o Nadia, men så blev det inte. Suttit hemma hela dagen o trökat som vanligt. Bara kollat tv o städat upp lite..Ska till jobbet strax, drar om 40 minuter, jobbar kväll idag :( så tråkigt, men är ju ledig imorn så det e ju alltid nåt iallafall.

Meningen var ju att jag skulle berätta för Malin min "hemlis" idag, men eftersom hon inte kom så skriver jag det här i stället. Ronny blev ju av med sitt jobb för några veckor sen och det är ju rätt så svårt att få jobb nu. Så vi bestämde att han skulle flytta hem till mej :) Så om ca: 2 veckor så bor han hemma hos mej :) Hihi. För att han ska dra ner på sina konstnader..vilket han kommer göra. Längtar redan ! Får vi se vad han sysselsätter sig med på dagarna..Hehe. Gött o få en "hemmafru" haha, som städar o så, om han nu gör det :P Haha. Fast han saker kommer vara kvar i huset, har ingen plats för det här, haha har ju knappt någon plats för mina egna saker ju...

Min Ronny <3


Mitt storarum :)

Three 6 mafia - stay fly (remix)

Idag vaknade jag rätt så sent vid 11 tiden..gjorde inte så mkt innan jag gick till jobbet. Fixade till tvätten som jag tvättade igår. Allt fick ju hänga uppe i lägenheten eftersom fläkten i torkrummet inte funkar än :( Så jävla jobbigt. Men men så kan det ju vara när ingen ringer om det? jag hade lätt gjorde det om jag hade en hemtelefon:P Haha. Har inte gjort nåt direkt nu efter jobbet, bara fixat resten av tvätten som inte var torr. Sen tagit mej en kopp tea:) Sen vattnat blommorna, så intressant.. Är med Min Ponny nu men han kollar på "jakt o fiske" ursh va tråkigt...
Imorn ska jag vara med Malin och eventuellt Nadia också. Malin skulle komma kring 11 tiden. För börjar kl15 imorn, alltid kul att göra något innan jobbet, så man får ut något av dagen.

Kisses:)


Haha, här är det LAN hemma hos mej, på den tiden jag bodde hemma haha. Serena är med på ett hörne också :P Pontus var där med, med dock inte med på bilden. Tror Sjösjuk va där med?!

Mims - Like this

Suttit hemma hela dagen hatar det . Ursh va tråkigt...Fast inte rikigt hela dagen men nästan, har ju jobbat också...
Kom precis efter att vart ute och vandrat en sväng, sen gick jag och solade. Fast inte för jag har pengar till det, men utseendet är allt vikigt ;) Men jag hade faktiskt lite tur idag fick igenom min "viktiga" låda förut och hittade en julklapp jag fick av jobbet förra året, ett presentkort på 200 kr.. Så nu kan jag handla mej lite käk på jobbet! Perfekt för jag måste fan köpa mat alltså. Snackade med Nadia på msn om att vi eventuellt skulle ha en ahh va man nu ska kalla det "tjejkväll" och käka lite mat och dricka antar jag ?! Haha. Blir omkring den 25:e, då brudarna får lön :) Kommer nog allt bli kul om det blir av :P

Måste fortsätta små städa nu så det är fint tills min pööjk kommer i möra hahaha!

See yah..Hommiiz :)

Denna bilden är från den tiden jag bodde hos Katrin...

Fattig!

Ursh va jag är fattig det e fan jobbigt, har fått sitta o räkna kronor, fy fan va tragiskt haha:P Rikigt illa, men jag har bara mej själv att skylla, har köpt skor, smink o löshår denna månaden så...då blir det inte så mkt över. Men jag har typ 25 kr på kontot eller nåt sen 90 kr i små pengar haha ! Sen kanske 20 kr i plånboken eller nåt. Får lön nu på fredag, fan va gött det ska bli. Sen är det ju alltid så att när man inte har några pengar så tar alltid allt slut tandkräm, tvättmedel och ahh typ såna saker man tar för "givet" att man har hemma, typiskt säger jag bara. Haha.

Nu nu ska jag ner i tvättstugan och tvätta lite. Sen ska jag ta mej en kopp tea och något att äta.
Kyss :)


Ronny&Lisa


Ronny Thorsell & Lisa Hellman
26/9 -08

Farsdag :)

Har precis kommit hem från mamma o pappa vart där sen typ 1 eller nåt :) Satt och spelade barn monopol..katrin åkte ut först trotts att jag lånade ut pengar till henne i spelet. Sen åkte jag ut efter mkt fusk! Pappa o Fredrik fulade sig hele tiden fast att dom inte kan erkänna det haha:) Ajja. Vet inte vem som vann tillslut, för då blev fikat serverat och jag var först på plats:P Sen när vi käkat klart så kom Jenny och hennes familj. Så busade med barna lite, Maja vart hel farsinerad av min blomklistermärkena jag har på naglarna:) Och sen snackade jag och Jenny om träning. Så nu jävlar ska jag ta tag i det. Jenny vet ju typ hur man gör o så..hon tränade mkt för några år sen. Så man får lite hjälp och har någon att träna ihop med.

I fredags har jag vart med min Ronny hemma hos mej, vilket det brukar´vara men ändå :P Hehe. Han kom hit vid 22 tiden i fredags, han hade vart på match innan..och sen käkade han med sina pappa o nåt syskon? på macdonalds. Men han kom allt tillslut :) Hehe...Men det tråkiga var att han somnade tidigt ju:( låg vaken ett bra tag efter att han somnat, ofta man har nåt att göra när den andra somnar? hehe.
På lördagen så skulle han på kalas till sin syster som fyllde 12år..så gick fram till stan en kort sväng och hämtade ut pengar..Sen möte vi upp hans lillebror här vid parken där jag bor, va första gången jag träffade honom. Fast ahh såg han kanske max 5 min hehe. Sen när dom drog så kom Katrin hit på Fika:) Tjöttade som vanligt om allt o inget...hon orkade inte komma hem till mej först men efter lite övervägande så gick hon hit ändå. Ganska jobbigt för vi bor verkligen på varsin sida av stan. Men gött att gå ut och gå, funderar på attbyta om nu och gå ut en sväng, men det små regnar ute så tråkigt då..Får se lovar inget! Haha.
Sen senare under dagen kom Ronny tebax, så drack vi tea för Katrin hade inte dragit än. Efter det gick vi till hjärtberg och handlade lite, träffade min kusin och hennes kille och sen fick jag syn på pappa ochså, släkträff eller nåt ;) Vandrade hem igen lagade käk och kollade på "tomten är far till alla barnen" och någon film med beck.

Jaja. Peeeace!


Min Pappa:) Motala Folkracefestival - 07


Jag hemma hos Bella, 3-4år sen kanske?!

Cassie - Me & You

Lagt upp nya bilder på partybloggen idag gå in o kolla ;) www.lisaochmalinspartyblogg.blogg.se

Igår efter jobbet hade jag så tråkigt..fan hatar o inte ha något att göra. Så gick hem till malin. Va fan gött o gå :) Fast hade ont i benen, eftersom jag jobbat så länge...hade ju knappt suttit ner på hela dagen. Hehe men man ska in klaga.
Drack tea och kollade på EMA.. Och Tokio Hotel vann sitt pris, hade röstat på dom på nätet hehe:)
Och tjöttade om vad vi skulle köpa när vi har pengar :P haha. Ska fixa mina naglar denna månaden..ska boka tid hade jag tänkte :) woho men vet inte vart jag ska göra dom rikigt?! får se vart det blir hehe.


Jag och Katrin när vi var i sthlm med syskonen :)
och kollade på Kelly Clarksson

Orka rubrik haha

Har inget vettigt o skriva känns det som..Vart en stressig dag tills nu, när jag inte har ett skit o göra. Har suttit och bränt ut massa party bilder..ifall om min dator pajjar nu, eftersom den vart rätt cpe det sista:S så jävla tråkigt bara om dator skulle gå sönder o alla bilder försvinner :(

Igår hämta Malin upp mej efter jobbet så drog vi till mej så jag fick städa lite. Typ diska o gå egenom lite saker som stått i hallen ett bra tag nu. Så bärde vi ner det o slängde lite saker. Så drog vi o panta min burkar som stått där i 100 år. Blev 43 spänn ooooOoh :) Rik nu vettu ! Haha åkte till Amigo köpte en falafelrulle o Malin en kebabrulle. Så drog vi hem till Carro, det var inte bara hon där Ramon var där också. Satt o dega under fläkten o rökte. Och carro har slutat röka, hoppas du klarar det! :) Så micrade Carro några bullar, sen när jag skulle ta en så gick en bit av, för att den vart så hård! haha, fan va vi garvade. Synd att Malin missade det för hon vart ute o möte sin Pappa då. Men men...Sen kom Ronny o hämtade mej så satt vi och kollade på Efterlyst och drack tea. Hehe.

See yah later..!


Ser lite sura ut, men det är en bild på alla 3 iallafall :) Hehe



Mälin&Liiis


Söta :)

Young Jezzy - Money in the Club

IDag har det vart heldag på jobbet igen, vilket det blir på torsdag också:) slutade vid sex, gick över till åhlens för att kolla på foundation men hittade ingen just då, så får se hur jag gör:P Gick ut där ifrån och fick se serena komma utspringandes från BR, tjöttade med henne lite. Drog hem o typ satta på datorn...fick sms av Malin "Ska dra o sola ska du med?" ahh lätt, så drog o solade..efter frågade hon om jag ville med henne hem kolla på desperet housewifes, vilket det blev. Käkade chips o rökte hehe. O nu är jag hemma och har fixat med tvätten.

O min jävla msn e ju helt jävla cp, har inte funkat på 2 dagar nu!
Ne nu ska jag måla naglarna! Haha

PusSoKram :)

Midsommar, hemma hos Simon i kvänum :)




 


Lite extra timmar:)

Idag fick jag jobba några extra timmar. För Ida var sjuk så Vivi fick vara hemma för vård av sjuktbarn. Var bara bra för mej, Så jag får några extra timmar = mer pengar :) Men hon kanske är hemma mer i veckan, så jag får ännu mer pengar haha. För min Lördag gick bort denna helgen, för att det var en röd dag, så förlorade ett par hundra lappar på det :(
Blir mkt utgifter på nästa löning..har några extra utgifter utöver.
Tvättar idag, tro fan att inte torkrummet ahh fläkten där inne inte funkar eller fan va irriterande. Så nu får det bli tvätt i hela lägenheten sen! Jimmy vart förbi här förut och lämnade mina pengar han var skyldig mej, behövde verkligen dom. Fick ett sms av honom precis " it´s not a big deal" okej, sånna typ av sms brukar jag få av honom haha, fattar typ inget men men. Vart o solat med Malin idag och glidit runt i hennes krutten prutten rutten bil som hon fick idag ;) haha.
Sen så tänkte ju jag att hon skulle ta sina grejjer hon hade uppe hos mej men det glömde vi bort totalt :P

I Lördags var jag med Ronny så åkte vi ut till mamma o pappa och min bror fredrik, han får jag inte glömma att nämna :P
Sen när vi väl är framme så ser jag att pappa står med någon i garaget. Då var det syrran Jenny med hennes kille Micke och deras 2 barn. Så fick han träffa dom också, hade inte träffat dom innan. Så gick vi upp till brosan ocgh spelade lite tvspel och snackade om hans fina fylla jag hade hört rykten om haha ! Sen vart det kaffe och fika :) Åkte in till hjärtberg för att handla nåt o käka på kvällen. Fredrik och Angelica fick skjut in till stan för dom skulle ändå in typ samtidigt som oss så slapp pappa skjutsa in dom. Lämnade dom på hjärtberg för dom skulle ändå till läckögrillen o käka.
Kollade på film o tog några bärs hehe, inga starka grejjer precis..

Söndag så segade vi hela dagen och gick till matmagasinet för jag ville gå ut o gå lite. Så det blev pannkakor och Pizza som käk:) Mums.

Ahh det knackade precis på dörren så tänkte jag " vem fan kan det vara" så står det en tjej och en kille, har aldrig sett dom förut...haha så säger jag typ ingenting o bara glor, haha! Ohh hon tjejen typ pekar upp mot trappa " det kanske är där uppe" så skrattar dom, så stänger jag dörren o min första tanke var " ska fan skaffa namnskylt på dörren" detta är lixom inte första gången nån knackar på som jag inte känner... !


Min bror och våran Syster Jennys barn Maja på hennes dop

#FF3399

Suttit och fixat med Partybloggen precis..ändrat lite fäger o så haha. Men ahh ska fixa mer med den men orkar inte det nu. Haha. Måste göra i ordning mej snart, innan Ronny kommer. Vi ska åka ut till mina päron idag tror jag. Igår var det iallafall stadt som gällde..men om vad som hände igår får ni läsa på www.lisaochmalinspartyblogg.blogg.se !!
Finns även bilder där också :)

Nä nu ska jag sminka mej !! Pusspuss


La upp en bild på mej o linda :)

RSS 2.0