Rollergirl :)

Haha jag älskar denna låten :)
Så himla snygg..speciellt när hon har paljettkläningen!
Go Go Rollergirl
Skulle kunna lyssna på denna vaje dag...
Rollergirl - Superstar


Denna låten är också bra, tror det är Serena som älskar denna låten :)
Fast tycker bara refrängen är bra i denna låten. Gammal musik äger haha
Rollergirl - Geisha Dreams


Sen den sista låten med Rollergirl som också blev känd..
Kolla skillnaden på henne i denna musik videon och Superstar
Lite skillnad i ansiktet kanske?
Rollergirl - Dear Jessie

Syskon ???


http://www.katterian.se
Satt precis nu ute på en katt hemsida, för jag skulle gärna vilja vete vad Lima är för kattras (Den svarta katten).
Då hittar jag en bild som ser ut som LIMA ! Hur likt som helst tycker ni inte det ?
Den första bilden är på någon annans katt som heter Leo...
Dom kanske är syskon ??

Svart vitt

Satt en liten sväng i photoshop :)
Man blir ju 10000ggr snyggare om man fixar o sånt med photoshop helt sjukt.
Den "pärlan" som sitter på näsan, den är klonad från piercingen vid läppen. För egentligen på bilden så har jag glömt att sätta i pärlan hehe.





Svart vita bilder är så fint, när det är porträtt bilder:)

Saknar min Ronny !

Va nere nu och kollade brevlådan i hopp med att hitta skattepapren MEN NEJ DÅ! Fan jag vill ju att mina ska komma snart...verkar som dom flesta fått sina ? Istället hade jag fått en räkning :/ lika kul varje gång. Men det va hemförsäkringen så det är ju bra om den blir betalad ;) Blir ju inte så mkt när båda delar på räkningarna, för det hoppas jag allt han gör hehe. Hade dessutom med mej katten ner till brevlådan , hon är ju så nyfiken på trapputgången jämt så det är helt sjukt. Men när man väl tar med henne ut så hatar hon det. Ska försöka lite mer till sommaren sen :)

Saknar min Ronny masssor nu, bara få pussas lite är guld värt. Nu kan jag ju iallafall ligga lite på sidan på nätterna så jag kan ligga tätt in till honom. Förut fick jag ligga som en stel pinne brevid honom, fanns ju inga andra sätt att lägga sig på. Men det börjar ju bli bättre nu. Har gått en vecka idag :) Va ute igår så gött o komma ut ett tag från lägenheten. Va ju hemma hos mina päron.. drack lite kaffe och Ronny fixa med sin bil, hans lilla pärla ;) Sen satt jag uppe hos brosan och hans tjej o snacka lite där. OCh min bror spelade ett spel jag inte spelat på 100år... Rollercoaster Tycoon !!! Så jävla roligt, ska tanka hem det nu är tänkt..så har jag nåt att göra i dag :)

Vet inte om jag skrivit om lägenheten vi var och kollade på i samma hus som det jag bor i nu. Och vi fick inte den lägenheten !!! Så störande..men men. Så vi letar på efter en annan 2:a nu. Vi vill flytta nu ju..köpa nya saker och fixa o sånt såå himla roligt. hehe




Smyg talanger?

Kolla vad min kille kan göra ?
Jag är rikigt impad måste jag säga.
Kunde inte sätta upp mitt hår, så fick lite hjälpa av Ronny :)


Snart kommer han hem så ska vi åka ut till mamma o pappa så ska han fixa lite med bilen o så där.
Har inte träffat mamma o pappa sen jag opererade mej, och inte min bror heller.

Tjoo :)


Here´s the rest of your fur coat

Igår så låg jag och Ronny i sängen vid 20.30 - 21.30 för att stödja earth hour. Hoppas ni andra gjorde det med ?Mysigt med massa tända ljus och bara helt tyst :) Kollade ut här lite utanför mej i parken, det va lite blandat med om det va tänt eller släckt. Men folk kan va så ego i bland och bara tänka på sig själv...Man blir ledsen när folk inte ser vart världen är på väg på alla möjliga sätt, inte bara miljön utan också människo synen och mkt mkt annat !!!
Hur vi behandlar djuren ? Hur Size Zero uppkommit ? Rasism?
Hur vi ser ner på andra ?
Det finns 1000 miljoner mer grejjer jag skulle kunna skriva, men detta är väldigt viktigt...
Hur sjukt är det inte hur lätt man blir påverkad på olika sätt, det är skrämmande.
Men jag skyller på MEDIA först o främst när det kommer till människosynen.
Men hur djuren behandlas beror på att vi männsiskor är ute efter att tjäna så mkt pengar som möjligt, producera våra produkter på billigast viss. Köpa våra pälsar för att vara snygga och visa status. Äcklande !
Varför inte köpa fejk när det finns ?


På ett eller annat sätt är man delaktig i denna världen och "tar tag i det" på olika sätt eller "ser det på olika sätt"





www.wwf.se
Earth Hour - Detta är resultatet:

Lördagen den 28 mars klockan 20.30 genomfördes världens största manifestation för en bättre klimatpolitik. Närmare en miljard människor på jorden släckte ner ljuset en timme. Även många organisationer, företag och städer drog ner på det flödande ljuset. En mäktig signal om att stoppa förstörelsen av jordens klimat har nu skickats till makthavarna som samlas vid FNs klimatmöte i Köpenhamn i december 2009.

Ludacris - Blueberry Yum Yum

Hallå i stugan !
Sandra och Linda drog här i från ganska nyss :)
Va över för att ta en fika och kolla på mej givetvis hehe
Så söta så dom hade köpt ett kort och tulpaner till mej. 
De kortet dom hade hade köpt är ju så ROLIGT/FULT, ser ju ut som två pattar
det va därför dom hade köpt det kortet "tvillingar"

Snygg framrubrik på kuvertet till mitt kort va ??




Dogge och Kevin

Då va frågan om man orkar sig ut idag. Sandra frågade om jag ville hänga med och kolla på Dogge och Kevin borg nu klockan 11 på DLG. Men ursh så kallt, mkt folk, har små ont nu med. Funderar på om man ska det eller inte ? tänk om jag nte orkar då måste jag gå hem, svin lågt och gå känns det som när man inte mår bra.

Har äntligen duschat fy fan va ont säger jag bara, Ronny fick schampoo nera mej osv. Orkar inte lyfta min vänster arm då gör det så jävla ont så man vill dö. Försökte raka mej underarmarna hahaha ! ajja snygg va jag nog inte när jag försökte med det i vart fall, helt böjd och ajja vette fan alltså hehe.


Här bella är den kända ostbåge bilden ;)


Och den kända "who thaa fuck is the black thing" ?

Världsprojeketet "Earth Hour"


Lördagen den 28 mars 2009 klockan 20.30
släcker miljontals människor över hela världen ljuset i en manifestation för klimatet. Genom en enkel handling - att släcka ljuset under 1 timme - kan du vara med och sända en signal till världens makthavare att de vid FNs klimatmöte i Köpenhamn i december ska våga fatta de beslut som krävs för en framtid på jorden.


Christina Aguilera - Come on over

Nyvaken och måste sträcka på mej, ingen höjdare:/ Sovit rätt gött i natt faktiskt, kan sova lite lätt på sidan nu, fast inte helt på sidan men halv snett haha. Men vaknat av att katterna springer runt som galningar och hoppar i sängen speciellt på det stället man har jääävligt ont. Så har skrikit här hela morgonen, grannarna tror la jag e dum i huvet eller nåt haha.

Sen kanske nån skulle kunna hjälpa mej med att få färg på kommentarerna, för allt är bara svart?? blir galen, suttit och kollat bland dom där koderna 100 ggr men vet inte vart jag ska ändra, är ju inget proffs direkt heller.


Igår när Ronny kom hem så gjorde vi inte så mkt på våran halv årsdag orkar ju inte göra så mkt direkt, men vi beställde iallafall Kinamat eller ahh. Blev svin mät, ursh mådde rikigt illa så pallade inte att äta upp all mat... Men Ronny käkade upp allt han bara käka o käka hahaha!


En bild på mej o Sanna, en svin gammal bild.
Tänkte lägga upp den för sprang på henne på stan här omdagen :)



Jag på jobbet. Man jobbar ju hellre än att vara hemma :(

Ace of Base - Lucky Love

Hur tråkigt är det inte att bara sitta hemma, rena döden. Orkar ju inte direkt pyssla allt för mkt här hemma heller. Kan ju små plocka o så, men sen då? Kolla på tv,äta,msn och sen msn igen känns ju som man gör samma sak hela tiden :/
Men mår iallafall bättre idag, inte haft lika svårt för att sova o så där. Men värkarna går ju upp o ner...
Det är jobbigast på nätterna och på morgonen då är man rikigt stel, sen får jag hela tiden en bränande känsla i bröstet som gör jäääävligt ont. Men det går la över med tiden.

Va ju ute igår på stan med Johan ojoj va ont jag hade, så fort man spände sig pga kylan så blev det ju bara ännu värre:(
Sen ringde Malin idag och frågade om jag ville med dom och sätta oss o sola lite, men efter upplevelsen igår så är jag faktiskt inte så sugen på det haha !

Någon som har en bra idee vad man kan göra när man har tråkigt? För dagen går ju ändå långsammare när Ronny inte är hemma, han jobbar dock över idag med..

Blogg besökare har ökat med dubbelt så många, det är ju alltid roligt tycker jag :)




Såna naglar ska jag ha till sommaren sen :) Måste ju göra om naglarna snart eftersom jag tagit bort dom...

6 Månader med min Prins

26 September 2008

Nu har och Ronny vart ihop i ett halv år idag :)
Fast känns som vi vart ihop såå mkt längre
Han betyder allt för mej och älskar han mest av allt !


Tack för att du finns älskling:)

Lil'Jon

Alltså Liljon han är så jävla gryyym. HAHA man skrattar ju åt hans komiska sätt att yttrycka hiphopen :) Han är en klass för sig..YEAAAAH ! Med sina grillz , pimp cup och pimp stick...Men han gör bra musik, men han är så "över utspelad" han känns som en sån där "tönt" på skolan, som tror att det är så man ska vara hiphop...Sicken kille ;) HAHA! kolla på han..men musiken älskar jag helt sjukt bra, lite av en idol :P Musiken är så go att dansa till och man blir på röjjja fest humör :)






Om den 23 Mars

Vi kom till kliniken i bra tid, blev hänvisade till vårat rum jag och Katrin där vi skulle sova över natten. Fick fylla i en lapp om allergier, sjudomar, om jag vart nersövd förut osv. Efter jag fyllde i den så fick jag byta om till lite andra kläder, rätt så snygga för övrigt ! Var inget nervös eller nåt ? Sen så kom hon in igen och hänvisade oss till ett rum där vi pratade om jag hade frågor, och hur allt skulle gå till, mäte lite o så. Fotograferade mej gjorde hon och förklarade hur jag skulle uppleva allt efter operationen, alla kramper, fast om jag hade det skulle jag röra på mej fast än om det skulle göra så ont att jag bara ville dö haha. Men sen kom Min doktor in, det var första gången jag träffade honom..mäte lite, målade lite streck hit och ditt. Provade olika storlekar och pratade ytterligare om hur ont det skulle göra. Sen fick vi gå in på vårat rum, eller rättare sagt vi var på väg, så kom han efter då hade glömt och måla en sak på min bröstkorg. Sen va vi på rummet en liten stund så kom narkos läkaren och pratade IGEN om hur ont det skulle göra och gick igenom den lappen jag fyllde i precis när jag kom. Sen fick jag massa olika tabletter, blev groggig och kände hur allt blev flumm. Så kom en läkare in nu är dte din tur, klockan var ca:10.20 jag va nr 2 till operationsbordet, kramade Katrin (Var fortfarande lugn) och fick in i operationssalen. Fick ta av mej, lägga mej på operationsbordet, så pratade vi lite om allt möjligt. Sen så kom en med en spruta, sen helt svart efter det. Vaknar upp i uppvakningsrummet så frågar narkosläkaren " Hur mår du" bra svara jag medn jävligt törstig hahaha. Sen somnade jag om lika fort... blev kört till utanför vårat rum fick resa mej och lägga mej i sängen, kollade på mobilen fått sms och folk hade ringt. Sen snackade jag med Serena typ 10 min efter jag vaknade, va rätt flumm då haha. Fick sen massa dropp så sprang på toa heeeela tiden. Så kom älskling och hälsa på :D blev jätte glad, men orkade inte hålla mej vaken hela tiden så somnade, vaknade, somnade och vaknade, höll på så ett bra tag.
Blev till kollad en del, men dom va försvånade av att jag var så pigg, va upop och vandra en del.
Sen va det käka lite mat, va inte så hungrig direkt, kolla film, prata osv. Ronny drog iväg en sväng med hans kompis från Falköping och åkte till Skövde. Men han kom tebax senare på kvällen sen :) ajaj. Det va nog allt hehe.

Kiss Kiss

Från igår, precis innan vi skulle åka hem...

Om idag...

Tack till alla som skrivit här, skickat sms och ringt ;) jag kan säga att allting har gått som beräknat, mår kanon. Eller ahh klart jag har ont, men mår bra. Jag var en bra patient som var upp och gick bad inte heller om så mkt mediciner och så där. Men där imot dom tjejerna som låg i rummet in till dom var INTE pigga, smärtsillande hela tiden och va helt lik bleka i ansiktet :/ Men så det är ju olka för alla, jag har haft tur. Men dagarna är allt låååånga, speciellt nätterna. Man får ju bara sova på rygg :S såå ni kan ju tänka er att jag vaknade 100ggr denna natten. Gick verkligen inte att sova blev helt galen, så ringde efter personalen så pratade med han lite och så fick jag en sömntablett och sov en liten stund. Kanske sov så där 4 timmar i natt eller nåt. vaknade 05.20, kunde inte somna om efter det så gick upp på toa, borsta tändera, tog på mej ett linne och mjukisar..sen lite smycken o så där. Va den ändå som va vaken då skit tråkigt...Ringde och väckte Ronny för han var orolig för att försova sig, men han var allt vaken :P Sen vaknade katrin typ 06.50 så pratade vi lite, så fick jag verktabletter. käkade vi lite frukost och pratade med tjerna brevid som inte hade mått så bra direkt...tror den ena lippade på natten? Fixade ihop våran packning, sen så kom det in en med sjukskrivningspapper och receptt till medicinen. Så fick man göra en bröstmassage med, gjorde lite ont faktiskt. Sen fick vi åka hem jag och Katrin som övernattade där med mej. Åkte till macdonalds och käka lite småttt. Så kom Vivi och Malin förbi :) Ajja
Men men...finns 1000 ggr o skiva men...Detta är iallafall om idag. Kan skriva om ankomsten och det imorn.
Kiss


Fin bild va?


Snart Måndag..

Idag så har jag jobbat nu på morgonen till kl 2. Sen hem och byta om för att ta en promenad med Ronny. Vi gick ner till Piren och satte oss o bara pratade om allt möjligt.. Vandrade hem och slängde i mej lite gröt :P hehe. Så åkte vi och handlade oss lite mat. Va en person som glodde som faaan, palla såna personer, verkligen inte, väx upp !

Nu diskar prinsen och jag sitter här, men ska fixa kattlådan nu :(

Kollat på 2 st lägenheter nu, får se hur det blir med det. Hmm... den ena lägenheten va väl hm hur ska man säga typen som inte gillar ungdomar direkt och kände mej diskriminerad till max ! Han sa väl en del saker som stör mej och många andra reagerade på det med.




Måndag Måndag Måndag Måndag Måndag
Gott folk nu är det Måndag som gäller. Smärta och Tårar :)
Men är det inte så man gör allt för att bli Snygg hehe
Alla vet nu ändå vad jag ska göra, ska i allafall till Falköping nu på Måndag och
bli Barbie snygg hehe.


Sun Sun Sun

SOL ! underbart ju..fast ska vara det ett bra tag till faktiskt. Men har dock ont i huvet känner jag ursh, kanske ska ta mej en alvedon. Jobbet ringde nyss och frågade om jag kunde börja tidigare idag ? Men det kan jag ju göra nu efter det sket sig med att jag skulle vara med Malin idag. Ska där i mot fixa i ordning mej nu och hälsa på Katrin på Sjukan. Ska ge henne ett par saker o så där.

Ska kolla på en lägenhet imorn *Hemlis* Haha. Ne men ska kolla på den imorn iallafall jag o Ronny :) Får ci se om Ronny nappar på den, för jag vill i allafall ha den. Någon som vill ha en 1:a ??




To day is not a good day

Ne denna dagen kanske jag tycker om mer än gårdagen iallafall.. inte min dag. Sleten, ful, hade ingen lust, trött och bara allmänt nere. Såna dagar när man bara vill dra täcket över huvet o gå under. Allt känns så jobbigt :( Allt e så rörigt och känslofyllt. Kanske blir bättre sen, men så här känner jag just nu iallafall... Sen nästa vecka på Måndag är det dax hoppas allt fixat sig tills dess :/



I bland undra jag om jag finns
Om du märker mej
I bland undrar jag om det är värd det
Om du kan kan förstå mej
I bland undrar jag för mycket
Om du ändå kunde svara
Ibland tänker jag allt för mycket
och blir sårad....



En dag med Herr Gyllenberg

Vid halv 4 idag så kom Johan förbi, kollade nätet lite och givetvis kaffe :) Sen gick vi till Elgiganten där jag skulle köpa en Externhårddisk...Snackade om inredning på vägen ditt, hmm Johan förvånade sig själv " Varför snackar jag om det här ?" Haha. Väl inne på Elgiganten visste jag direkt vad jag skulle ha för kollade ju på den förra veckan. Det blev en med 500Gb utrymme på :) Så när vi ändå va där borta gick vi in på Hemkompaniet och titta där, hittade mej en vin öppnare ! Så man slipper gå till grannen och fråga "som vanligt" så nu finns det en här hemma. Sen blev det ju en liten sväng till ÖB också, köpte mej en ehmm va kan det hetta ahh en sån man lägger papper i... what ever :S

Kollar runt efter ny lägenhet jag o Ronny, så är det någon som vet en Ledig 2:a så bara att säga till vi är intresserade ? Behöver större nu eller ahh ganska snart i vart fall. Skulle vara skönt nu när vi är "5st" i familjen... djuren tar ju också sin plats :)



Goodfellas Ft. Ziggi - Cry Murdah

Nice låt, lyssna o njut :)


La Voix

Suttit nu någon timme med bloggen och ändrat färg o lite små saker. Fan tar ju evigheter och hitta rätt bland alla koder, det är ju som en djungel :( Men det fixade sig till slut med allt. Man måste ju ändra på bloggen lite i mellanåt tycker jag så gick från Rosa till Lila :)

Sitter och små sneglar lite på Prinsen som ligger i sängen och sover fortfarande, han är väl trött efter Tysklands resan. Så ligger Lima brevid hans fötter så söta som är ! Vill att han ska vakna snart..så man kan fixa lite här hemma, sätta på musik och göra i ordning sig. Vi ska på kalas sen någon gång på efter middagen men ska ringa o kolla med mamma o pappa när det är. Syster Vivis barn Erik fyller 9år den 16 Mars så blir kalas idag.

Melodifestivalen igår..va rikigt spännande mot slutet alltså. Lovar om den där "Snälla Snälla" hade vunnit hade jag helt ärligt släng tvdosan i Ronnys huve för han hejade på den o han retade upp mej som faaan. TUR att den inte vann utan "La voix" vann i stället, hejjade inte på den men den va faktiskt rätt cool fakitskt. Jag tyckte EMD, Alcazar eller Måns skulle vinna..men icke sa nicke. Haha !



Christina Aguilera

Alltså hur snygg är inte hon ? Skulle ju inte klaga om man säger så:) Har suttit på Youtube och kollat lite på henne live uppträdande och musikvideos o så där. Hon är så himla talangfull fast det har jag ju alltid tyckt. Hon fanns allt på vägarna när man bodde hemma hos mamma o pappa. Fast o andra sidan så håller jag mej ju fast vid henne än:) Men tycker dock inte hennes senaste låtar är lika bra som hennes gammla album "stripped" såå  bra skiva. Och när det kommer till hennes look så va ju Dirty looken den snyggaste. Den där 60tals inspierade looken är inte rikigt min grej. Fast när hon hade rött underhår, den stilen snodde jag då när jag va 14 år :)

Vem är har snott vems stil ? Har Christina Kopierat Lady Gaga eller tvärtom?







Allt som glittrar är inte guld








Är det inte sant ?
Allt som glittrar är inte Guld

Fredag o massa med Snö

God morgon gott folk :) Hur kunde går dagen gå från massa sol till massor med snö? fattar inget. Ajja. Nu ska jag föra över lite pengar till mitt sparkonto, som jag sedan ska ge till min pappa så jag INTE kan röra dom. För det e ju väldigt lätt o bara ta lite o sen lite mer och helt plöttsligt finns det typ inga pengar kvar.

Igår kväll så lagade jag mat till mej och Ronny, sen blev det kolla lite tve o så där. Jag vill faktiskt säga att jag gillade när datorn var trasig för då umgicks jag o Ronny mycket mer...nu känns det bara skit igen. Jag lackade ur igår för att han satt vid datorn typ hela tiden. Sen när vi käkade så satt vi framför tven men han sprang i väg ett par ggr till datorn för att kolla msn, folk hade skrivit till han. FAN hatar sånt, så jävla osocialt. Sen satt han här osv. Vill hellre att den pajjar igen... Men det vill väl inte han antar jag. Idag åker han förövrigt till Tyskland med hans pappa o Åsa.. och Santi. Jag ska vara hemma och umgås med Lizzy och eventuellt Jimmy med :)  Tråkigt bara att Ronny åker bort nu när jag äntligen är ledig denna helgen:(  Kommer sakna min älskling, för måste ju sova utan honom *snyfft*




Linda&Lisa

Kom typ precis hem efter att ha vart med Linda idag. Hämtade upp mej på jobbet så drog vi till komvux och skrev in oss på en engelska kurs till hösten :) Ska läsa upp Eng A för har bara G i den kursen, vet att jag kan få bättre än så. Sen satt vi hos Syon och snackade framtid hur man ville göra osv. Fick upp ett litet öga för att plugga vidare. Men hur har man råd??

Sen vart vi förbi ÖB för Linda skulle kolla rid saker..Så köpte jag med ett hårspray :) Sen när vi ändå va där gick jag in på Elgiganten och kollade på externahårdiskar i FALL om daton skulle pajjja totalt :( Så hittade en för 800 kr ganska rimligt tycker jag. Får nog inhandla det snart...






ÄNTLIGEN !

Nu funkar internet här hemma..Det är därför jag inte skrivit något på typ en vecka för hela datorn har vart cpe. Försökt få igång datorn men den har inte velat det :( MEN igår vetty då satte den på sig av någon anledning, fattar inget. Har inte vågat stänga av datorn, så vart igång hela natten.

För övrigt : Shit va ljust det va när vi vaknade i morse :) gör skönt o vakna till lite sol. Nu hinner jag inte skriva mer ska till jobbet.




Igår va jag med Pontus :) Så här har ni en bild på oss...
Ja Pontus du va snygg i din piercing hehe

Lökringar haha

Då va det dax för några lökringar som jag precis gjort klart nu i ugnen :) Gott
Sen ska jag la blega lite tv om det nu finns nåt bra på tv, men nån skit finns det la alltid.
Kollade på Facebook förut OMG vilka snygga bilder det fanns ! Men hade inte räknat med nåt annat direkt från Johan än massa skit fula bilder på oss..Men en del va ju okej, men en del undrar jag ju va fan jag gör ? Diva nr 1 eller vad :P

- 18 Dagar Kvar



Britney Spears - Circus

När man inte har nåt speciellt att skriva.. Så blir det dax för att slänga upp lite bilder :)


Lima när hon e bebis :) Som jag o Pontus tog på henne, ville ha bra och fina bilder från  när hon var bebis

Jag och Wanker "Staajlar" framför kameran.. Är från i sommras i halmstad. Fest stället bestod av ett tomt lager typ..bara betong :P Men det va en kul kväll. Var uppe hos Dj:en och hjälpte han sätta på bra Hiphop haha. Sen så trampade jag i en tjejes sko, VERKLIGEN i hennes sko..Fattade inte hur det funka rikitigt, men vi fick ta av oss skorna båda två :P för att komma loss haha.

Jag o Johan dread festar :) (Halmstad)

Systerns unge Erik ute på svalnäs, förra sommaren. Tyckte det blev en cool bild med motljus o så :)

ursh va fula och fulla vi är !!!
Latjo Hellbän och Porre

RSS 2.0