Sorbet glass :)

Käkar sorbet glass, blåbär svin god. Fast man blir blå i munnen :P haha och tänderna blir ljus blåa. Sitter o små sneglar på idol på tven. Men inte lika kul o kolla på det utan dej. Jag saknar dej massooor :) Som tur va att du glömde ditt halsband. Så jag har en liten del av dig här, även om det bara är ett halsband, Hehe ;)

Jag o Spy Malin blev vänner igår:) Hehe.
Punkt slut.

och sen måste jag skriva Grattis till Serena igen, hon fyller 21 år idag :)

Pusspuss



Ohhh va vi är heta :)



Serena&Lisa

Tänkte skiva lite om idag också...
Jag har städat lite i hallen eller ahh städat o städat. Ser nästan mer stökigt ut nu då men. Har lagt i ordning vad som ska ner i källaren och vad som ska köras ut till mamma o pappa. För pallar inte dom där lådorna nåt mer.

Sen träffade jag serena idag och pratade ut om allt som vart. Nu är allt lungt. Gött de !
Skönt att allt fixar upp sig :) Köpte fika på Ica sen så satt vi hemma hos mej och snacka...


Det va tider de. Typ 17-18 år kanske vi är, påväg hem från Gbg

I helgen har jag...

Ja du..i torsdag så tog jag en fika med pontus efter att vart hemma en sväng. Han kanppt byta om innan pontus skickar sms: Jag är UTANFÖR! haha, så det vabara o skynda sig. Vi tog en fika på Larssons, blev lite småkallt efter att solen försvann.  Så gick till hörnan och köpte lite godis :) Satt oss på torgtrappan o blega. Efter att ha suttit där i typ 1 timme eller nåt. Så blev det att dra förbi hemköp o köpa pizza, kebabsås och svamp :P Fick skjuts hem. Efter det så käkade jag mat och inväntade Ronny. Han kom typ vid 8 tiden. Så kollade vi på Idol, ovanligt. Han har sin favvo som han är heeelt såld för, LouLou. Min favvo är Anna Bergendahl :)
Och på Fredag blev det jobba och stressa! Alltid mkt att göra på fredagar. Men bra det också för tiden går så mkt fortare. Sen efter jobbet kom Ronny. Så beställde vi Pizza :) Blev drömstans pizzerian. När jag stog där inne och skulle betala så va det någon som busvisslade..Första tanken va typ, nej va e det för idiot?! men vände mej om efter andra gången personen visslade. Det var Joel och Elina som satt och käkade lite pizza, haha! Tur de :) När pizzan va slut så blev det öl, efter öl efter öl. Hehe. Hm när vi vaknade så fanns det bara en öl kvar?! Det fanns 20 öl från början hmmm.
Lördag så vaknade jag kl 10 av att han ligger och pussar på mej, hm...jag är lätt väckt. Sen somnar han om så jag va vaken helt själv till typ halv 3 tror jag han vaknade. Sen så drog vi ut och handlade mat, det blev tacos:) Efter maten så drog vi till All video och hyrde film. Cloverfield och hustle and flow. Hm cloverfield va en cp film, men min favvo film hustle and flow är alltid lika br a:)
Idag/ Söndag har vi bara hunnit käka frukost. Sett på reprisen av Idol. Han drog för typ 20 min sen eller nåt.
Ska fixa här lite nu. Kanske skriver ikväll...

PussPuss <3


Detta va tider de ! Hahaha :)


Från fredagen vi "fick för oss" att dra ut ihop.. lite små fulla här


:)

Igår va jag med linda  fikade o sådär :) alltid kul att umgås...träffas dock inte så ofta, tråkigt :/

Jag ska få en kattunge, åhhh va glad jag blir. Så min Shakira får lite sällskap. Det är en svart/vit katt. Ska få henne om 2 veckor:)

Puss


Linda på nyår hehe :)


Söndag

Måste börja med att nämna en kille på youtube som lätt är värd att nämna. Han är så duktigt heeelt sjuk.. Sök på Nick Pitera, han kan sjunga som en tjej. Helt otroligt.
Här är en länk : http://www.youtube.com/watch?v=pB1kXDVRHaY

Vaknade upp brevid Ronny i morse trött som fan..Kollade på exit wounds igår och drack milkshake, svin gött:)
Han va tvungen att dra tidigt idag :( Han skulle ut o fiska med sin morfar...Miss him all ready.

Sandra var här förut och kollade på våra kort vi framkallat från våran resa till kreta. Ska göra en bok var som vi ska ha som minne :) Ska bli kul när vi väl kommer igång med det. Men vi har iallafall bestämt typ hur vi ska lägga upp bilderna.
Blev lite kaffe också :) Tog grädde i min kaffe mmm gott. Sen kollade vi kort på datorn och massa youtube klipp. Sen kollade vi la lite smått på idol också..En del är rikigt duktiga.. Anna Bergendahl, Mathias Sironey, Robin Bengtsson, Alexander Konstantoulas och Johan sommevåg :) Detta är  favoriterna just nu ...Heja Heja! Haha

Sen kom Sundberg så kollade vi massa youtube klipp, robert gustavsson, hål i väggen o massa annat.. Fick sig några skratt haha. Sen följde jag honom för att hämta upp sin cykel och på vägen ditt köpte jag cigg med, hade bara en kvar. Pallar inte ha lite cigg fan jobbigt.

Ska lägga mej framför tven nu... Pusspuss



Ronny hemma hos mej :)



Jag o Sandra väntar på bussen ska åka hem :(



Erik Sundberg i småbåts hamnen, sommar - 08



Viiiiin

Idag har man jobbat, rätt segt. Men jag överlevde dagen iallafall :) Vart massor att göra idag på jobbet, så dagen hgar gått rätt fort faktiskt. Vi stämplade ut sent idag på jobbet...För det va massa folk som segade sig i affären innan stängning.

Igår blev det party. Det vart jag, Katrin och Ronny. Vi satt hemma hos mej o drack oss fulla på vin. Så bar det av till stadt..
Tog lite heta bilder :) Alltid kul att fota.

Kisses :)


Så fiiin på denna bilden, Big sistah ;)



15 års skillnad, helt sjukt!



Efter krogen L&R


A new day..

Här är 2 st helt sjukt bra låtar, spelar dom hela tiden!

T.I Feat Rihanna - Live your life

Digga - Broken


Lagade mat, film, tv, snacka och mys igår. Det va allt trevligt : )
Ska diska nu.

Pusspuss


Shit vad läsar statestiken har ökat på min blogg:)

Run away love...

Då var det torsdag och man är ledig så jävla gött.. Ska dra ut o handla lite snart men måste fixa i ordning mej först. Sen måste jag dammsuga med, svin dammigt, ursh!
Igår va johan förbi på en fika, drack lite kaffe. Haha råkade hålla kvar honom rätt länge.
- Fan shit lisa jag måste gå nu, du är bäst på att hålla kvar folk...
Innan han kom så möblerade jag om i lägenheten, blev mkt bättre. Mer ytta eller va man ska säga.
Hade det så fint så..men sen blev det stökigt igen :/
Katrin va här också typ vid 3 tiden så färgade hon mitt hår, så gött att få det gjort. Sen satt vi o fulade oss på msn med Ronny...Haha. Katrin kan verkligen komma på så fula saker i bland. Det va fluuuummmigt !
Sen blev det en sväng förbi affären för mej o katrin köpte lite små saker, kom på att jag inte hade käkat på hela dagen.
Möte upp Ronny, så fick han se syrran fast på långt håll.. Sett varandra i allafall, Katrin skulle hem med all mat på cykeln. Undrar om hon klarade sig hem hahah :) Gick upp till mej och kollade på Idol, det blev en del skratt! Lite kaffe o cigg eller en del cigg hehe. Kollade tv och film. Blev en lååång natt. Somnade lite väl sent, till och med in på morgonen, mys.

Nu ska jag fixa lite här.
Pusspuss :)


Shakira :)


^^ Party...

Var mobbad i fredags ingen som ville leka med mej? undertiden jag väntade på att nåt skulle hända så satt jag på msn. Snackade runt med folk..snackade med Ronny och han verkade lika mobbad som jag. så vi betämde oss för att dra till stadt ihop, vilket vi gjorde haha. sjukt.





I lördags så vart det sova hela dagen. Vaknade upp igen av att jag fått sms på telefonen..Rasmus undrade när jag skulle komma?! fixade i ordning mej och vandrade ditt..från ena sidan av stan till andra sidan av stan :/
Festade där sen ballade det typ ur...Men det var kul ändå;)


Johan&Anna


Lisa&Valpen&Bruno ,Haha


Trosan&Anna&Friida


Räsermusen och moi

R.I.P my friends

Saknar er väldigt mycket..Har suttit och kollat på kort på er idag. Man blir både så ledsen och glad på samma gång. Många roliga minnen man har ihop alltså. Man brukar oftast säga att de männsikor som sprider mest glädje är tyvärr dom som går bort. Och det stämmer..De männsikor som fått en skratta många många ggr. Hur kan man glömma den tiden jag och Marika alltid fikade på åhléns och försökte komma på en ny verison av "hej farbror frej" det vi kom fram till var ju..."Hej alla barn nu är det barnprogram titta vad Marika och Lisa tatt fram, en liten kratta och en matta så har vi gjort oss en flygande matta" :) Sista gången jag träffade henne var ett par veckor innan, när jag gick på henne på stan.
Samma sak gäller Enes så himla glad och öppen. En gång när vi va ute och åkte så vart jag o Serena sugna på macdonalds. Tror vi var i Skara trakterna. Så fick vi han att åka ändå till vårdgårda bara för vi tyckte macdonalds i Skara var så tråkigt! Haha, Va taskiga vi var. Träffade han 3 dagar innan han gick bort då han tjattade på msn att han ville ha sällskap för alla låg och sov. Hehe
När jag var typ 15 år typ så var vi ett gäng som brukade umgås..en av dom var ju Cirre. Det var mkt bus på den tiden..Träffade inte Cirre så ofta när vi blev äldre. Men träffade han på stadt bara 2 veckor innan olyckan, stog och dansade uppe på scenen. Tråkigt att det skulle vara sista gången i detta livet. Den killen har mkt energi och glädje.
Och Patrik där har vi en speciel kille. Hängde där ett tag när jag va runt 18 år måste det någ varit. Vart ofta hemma hos han och tog det lungt. En väldigt glad kille detta också. Måste bara säga att han hade aldrig städat hemma..så en gång fick jag värsta rycket och städade upp hela hans rum ( Det va inte så rent innan) tog ett jädra tag alltså. Synd att inte allt ordnade upp sig för dej...




Marika Sahl   Juni -08



Enes Kost   April -06



Christian Alneman   April -08



Patrik Tolinsson   April -08



Ska också nämna min Farmor Gerda Lahti, som fick bort -97
Ringmor arbetskamrat*/Chefensmamma augusti -08
Och Erdin som tyvärr gick bort tillsammans med Enes


Ses igen


ÖL.ÖL.ÖL

Behöver man alltid säga något?! Torsdags med trosan o jimmy


Kolla in johans röv? det va han själv som sa det...


Jaru...


Trosan hur blir du på bild egentligen?!


ÖHHHH, mkt soligt?!


Vattenmelon e fint de...

Jag vill att dagarna ska gå fortare...

Seg dag alltså..Vaknade strax innan jag skulle börja..Sen jobbat sex timmar. Och nu sitter men här hemma och kollar runt i lägenheten som ser ut som fan, ska typ städa upp lite nu. Ska kanske förbi Anne en sväng sen om hon hinner det. Fan börjar kl 15 imorn så skulle va gött att hitta på nåt ikväll. Hm..
Igår va jag med Jimmy och käkade pizza sen drog vi hem till han o drack några bärs. Så följde han mej hem..Så satt jag o käkade och kollade på tv. Satt ju vid datorn också men det är ovärt att nämna. Så slocknade jag typ vid 2 tiden.

Saknar er brudar som är på spanien och har så kul :)


Detta är la 3 år gammalt eller nåt, minns inte riktigt. L&G Haha


Typ 3år gammalt kort på L&M, haha





Why?

Får man va ledsen...

Jag blir bara så ledsen :( 


RSS 2.0