Nu flyttar vii :)

Ändrade planer, vi flyttar imorn i stället :)
Så efter jobbet imorn ska vi åka och hyra en kärra.
Packa in grejjerna och åka till det nya cribet :P
Sen på tisdag så flyttstädar vi :/

Och tack till Sandra som hjälpte oss med rutorna, städ baben ;)

Nu ska vi sova

Love you <3



JÄGER

Sitter här i ensamheten i lägenheten och tar mej lite jäger :P
Har fan inget att göra ju, sprit funkar jämt ?
Ronny kommer inte hem på ett par timmar och alla andra är upptagna.
Lite Linkin park, jäger och internet:)

Jobbat idag 14-21.15 dubbel betalt lite gött ändå
Men kul med trevligt sällskap av Veronica så tiden gick fortare.

Ps: Hej Andy !!




Jag tror...

Hoppas killen på Pianot eller illionsisten vinner  i Talang 2009:)


Notorious BIG - Hypnotize

Då va ugnen klar :)
Vad ska man göra nu då?
Kanske torka ur skafferiet, ta maten där i från och ställa
 in det där tallrikarna o det står.
Så har man gjort det. Ajja vi får se.

Vi ska åka och kolla på tapeter till lägenheten idag hoppas VERKLIGEN att vi hittar ett par svarta tapeter med guld :)
Men sist jag va och kolla så va det mest svarta med silver i. Men jag vill ha GULD GULD GULD!!! Haha

Kiissss

Nu är det inte så mkt kvar att packa ner i lådor :P


Ledig och kan inte sova

Ändrade planer gott folk, flyttar inte förents på Tisdag :( Så nu va jag tvungen
att ta ledigt från jobbet.
Men som tur va, hade jag 2 semester dagar sparade så tog ut 1 utav dom.

Vart vaken nu sen klockan kvart över sex, kunde inte somna om
efter älskling åkte till jobbet.
Har bara hunnit slänga i mej lite paj :P som vi gjorde här om dagen ( Rabarberpaj )
Sen kolla Tyra Banks Show och Top Model 7

Ska städa klart ugnen nu :)


Så gosiga nu på morgonen :)

igår den 26 Maj

Igår va jag o Ronny ihop i 8 månader :)
Älskar dej mer och mer för varje dag...
Tack för en mysig dag
Kisses


6 Dagar kvar

Idag fick jag skjuts av Linda till mitt återbesök, jätte snällt att hon avbokade sin frissör tid bara för att jag skulle kunna komma ditt. Vete fan hur jag hade kommit ditt annars :P Men hon som var "sköterska" klämde lite på dom o fotade och visade mej för och efter bilder, sjuuuukt stor skillnad. Hade inga problem med dom, så återbesök om 3månader om jag själv ansåg att jag behövde det. Sen tillbax till Lidköping så gick Linda med mej och köpte studentpressent :) Möte upp Malin som hade vart "på intervju" på hemköp där hon fått sommar jobb i sommar, tur hon känner mej haha :P

Så ringde Ida mej förut och snackade om att hon skulle till Lidköping och handla. Så kom hon förbi här sen och snackade lite. Gick och köpte oss en glass och strök hennes nya gardiner :P Trevligt :)




Bilder från i Fredags

Vi va hemma hos Linda i Fredags och festade och drog sedan vidare till Bowlinghallen, bowlade och drack lite :) Jag, Sandra och Ronny va i ett lag, vi kom nog 2:a tror jag ? Ronny va kungen i laget måste jag erkänna haha :P Sen blev det tjaffs.. o blabla. Så vi drog till Stadt jag o Ronny, va la där någon timme eller nåt. Träffade Serena och Malin :)






Maja ska ha Kalas ;P

Sitter nu halv sleten i väntan på att fiskgratängen blir klar så vi kan käka "frukost". Sen ska vi väl packa lite mer lådor och fixa i ordning oss. Vi ska nämligen på kalas till Syster Jenny hennes dotter Maja fyller 3 år, mitt fadder barn :)

Igår va vi försesten och körde alla våra packade lådor till källaren i våran nya lägenhet. Gött att få det gjort, vi fick hjälp av Vivi. Som tur va så vi fick med oss det mesta, för hon har ju en combi så får ju plats mer i den. Varmt som fan va det att packa i det fina vädret. Sen åkte vi ut till Mamma o Pappa och grillade körv :) Efter det blev det en sväng förbi Katrin och matade Pippi ;)


Maja och Måns hoppar i våran säng :P

Lisa&Sandra

Igår va jag med Sandra :)
Hon kom här utanför mej vid 11 tiden, så drog vi och solade 20 min.
Sen blev det att vandra och köpa oss lite fika :)
Jag vägrade ta av mej solbrillorna inne på mat magasinet, hade inget smink, folk
får la glo då :P
Det blev cup cakes MUMS SVIN GOA !!!
Så käkade vi bär med vanlij kasella också, mums :)
Fixade med Lindas pressent för hon fyller 23 år idag
Så grattis till Räva ! hehe
Så när jag va på väg hem från Sandra så gick älskling och möte mej.
Men innan jag han möta honom så träffade jag Anne och bebisen ! :)
GUD VA SÖT !!!
Vill ha bebis jag med, fast ändå inte :P


Vad är snyggt ?

Suttit och kollat på rikigt tränade tjejer på nätet, förlåt alla som tränar så mkt men jag tycker VERKLIGEN inte att det är snyggt. Förstår inte riktigt vad det är som är snyggt ? För tjejer ska vara slanka och lite små tränade DET är het som fan. Men alla har väl också olika intressen och syner på vad som är snyggt :P Ajja alla väljer ju själv hur dom vill se ut, alla kan väl inte alltid ändra sig heller pga skador osv. Jag vet ju också att det finns folk som inte tycker plasikoperationer är snygg . Men det är ju vad jag tycker är snyggt och har valt att se ut och eftersträva :) Nåt som jag tycker är skit snyggt på någon annan kanske inte allts är nåt jag själv skulle vilja ha eller se ut. Men som man alltid fungerar så är det ju så att är man för smal vill man gå upp i vikt, är man övervikig vill man gå ner. Har man lockigt hår vill man ha rakt osv.
 
Sen tycker jag utseende i allmänhet är för focuserat i samhället och det påverkar oss hela tiden, utan att man själv tänker på det.

Tänk på att sätta eran hälsa och sunt förnyft i första hand :)




Danskroppar är snyggt : ) Den kroppen Britney önskar jag mej när jag fyller år !

Onsdag 20 maj / Vad händer ?



Skulle vart med Johan nu, men han är så förkyld och febrig...han skulle höra
av sig senare, men det bästa är nog allt om han får ligga till sängs i ställt.
Så nu sitter man här själv och funderar på vad man ska göra ?
Ska i allafall tvätta ursh va tråkigt :/ Men sen då ?

Kanske fortsätta och packa lådor eller klippa o klistra i min sminkbok :)
Vi får se//  Kissses


Love you <3

Lebb Katter

Gick ute en sväng med Linda precis efter jobbet..gick längs lidan och snackade om inredning mest. Gött att få lite motion faktiskt :)

Nu är det mindre än 2 veckor tills vi flyttar ! Ska bli skönt att flytta och få fixa och göra i ordning, så himla kul. Köpa lite nya saker till våran lägenhet. Köpa ny tv, gardniner, tapeter och sen med tiden ett nytt akvarium. Vi köpte en ny dammsugare i torsdag, det blev en svart sladdlös handdammsugare, svin bra att få bort alla jävla katthår med !!


2 tjejer katter som har "sex" ?

3 Doors Down - Here Without You

Gick och möte Linda förut så gick vi och solade, nu syns det lite mer. Men har ju bara solat 2 ggr än :P Sen gick vi till Birgers och tog varsin glass och satte oss här i örthagsparekn. Och nu för en stund sen gick hon efter att ha kollat på olika campingar på nätet. För jag, Ronny, Linda och hennes kille Andreas ska åka och campa är tänkt. Sova i stuga och "fiska" hur man nu tolkar det haha ! :P Blir någonstans på kusten ner mot Göteborg antagligen beror lite på kostnad och tillgänglighet.


Kelis - Milkshake

Kan aldrig somna om efter att Ronny har gått. Han drog väl vid halv 8 imorse måste det varit. Somnade aldrig om sen, känns onödigt. För man blir bara så jävla trött när man vaknar sen igen. Ne nu ska jag la ta mej en banan och lite gröt :) Nu jävlar ska magen bli fin hehe. Hoppas Linda ringer snart så kanske vi kan gå sola ?




Grattis till Anne och Daniel

Hej på er !
Tänkte bara skriva till alla er som inte vet att Anne och Daniel har nu fått en dotter :)
Fick ett mms på bebisen hur söt som helst !


Solat solarium :)

Satt och kollade på gammla bilder förut och på massa snygga brudar på nätet. Inser då att jag behöver sola eller ahh det har jag la vetat länge men något som man lagt på hyllan lite. Nu tog jag tag i det ! Kom precis hem efter att ha vart och solat på bowlinghallen, tog stå solariet Hot hot hot säger ja bara :P


Nu ska jag bli bruuuuuuun !!!!
Kreta -08 (Ser skev ut ?!)

Nikki Prikki Korv ?

Igår va jag med Malin som jag skrev innan igår. Möte henne så gick vi runt i lite olika affärer och letade efter BH helt hopplöst vill jag lova :( Finns bara fula Bhar i min storlek eller så är storlekarna slut. Tänker inte gå till den dyra affären i stan för där kostar dom ett par 100 lappar. Sen så kom Linus in till stan och käkade pizza med oss på lidans grill :) Vidare hem mot Malin där Linus lämnade oss och vi gick och kollade på skor vid hjärtberg. Hittade ett par skor :) Gött mos. Så fick vi och kollade på tapeter till min och Ronnys nya lägenhet men hittade inte rikigt det jag letade efter. Hem till Malin sen och tog oss en bärs haha ! :P Sminkade henne vilket vi pratat om länge, hon vaart nöjd tror jag. Va en liten snabb sminkning på 10 minuter eller nåt. Åhhh sen spelade vi eller ahh jag Resident Evil, SVIN kul ! Där fastnade jag i 1,5 timme. Jag skrek så jag hade ont i halsen sen...och jag blev så inne i spelet att jag skek : JAG HAR BLIVIT MÖRDAD, SLAKTAD, MÖRDAD !!! HAHA !!!
 
Sen gick vi till Willys där vi möte upp Ronny, så köpte vi oss lite mat och åkte hem :) Kollade på tapeter på nätet. Kanske inte rikigt samma smak, men ändå på samma gång. Hoppas verkligen vi hittar nåt vi båda gillar :)

OCH RONNY HAR LOVAT MEJ NU, LÄS NOGA : att jag ska få en walkin closet när vi flyttar till hus :) Eller ahh vi ska dela på en sån garderob Hehe, de ni :)









Fuck it pingpong show

Nu ska jag göra i ordning mej sen gå fram till stan och möta Malin :)
Så ska vi la ta en sväng på stan och kolla lite

Sovit dåligt i natt för övrigt, vet inte varför :/


Svennebanan

Svensexan i bakgrunden är äkta :)
The reeeal shit, äkta svennebanan




19 Dagar kvar

Blev väckt av att hyresvärden ville komma in i lägenheten och kolla på rören i garderoben. Men ringde sen efter 1 timme att dom inte skulle komma ändå (Väckt i onödan)  Så satte mej i soffan och kollade på Greys och gilmore girls. Så hör jag att det kommer någon i trappan, så slits dörren upp ! Då är det en arbeterare som snackar i telefon, så stänger han bara dörren, ber inte om ursäkt eller nåt ? Ehhmm tur att jag va påkläd för det är jag typ aldrig när jag är själv hemma :P

Har iallafall packat några flyttlådor med köksgrejjer:)
Och nu ska jag väl diska med :P

KissKiss


Med allt gott kommer alltid nåt ont !

Orkar inte skriva så mkt nu eller ahh jag hinner inte det direkt. Men skriver lite snabbt om idag bara. Ehm man brukar ju säga att med allt bra kommer det alltid nåt "ont" ja det kan man ju säga att det va ! Först idag så fick jag löneförhöjning med 5 kr som är mkt, sen hade jag 2 dagars semesterbetalt som jag visst hade "sparat" sen 2 år tebax vilket också är bra och sen igår hittade jag 100kr i plånboken ! wohoo speciellt när man inte har några pengar. Och nu till det onda dåå: Jag satt i kassan på jobbet och skulle precis bli avbytt så börjar jag blö näseblod !!! Va faaan, det blev en del alltså.

Ajja ska fixa maten nu. Kisses


Ser jag dåligt ?

Nu håller jag på och fixar i ordning mej.. Ska åka till ehmm kommer inte ihåg rikigt vilken byggdegård det va men hans kusin Emma konfimerar sig idag. Så vi ska till byggdegården sen, vi slipper kyrkan, gött mos. Själv så konfimerade jag med aldig. Eller ahh jag började efter att alla tjöttade så, om att jag skulle göra det. Men med all trotts och utråkan så hoppade jag av 2 veckor innan och färgade håret svart haha. Happ ne nu får jag la skynda mej haha !


GETO BOYS G - CODE

Helt ärligt börjar jag tvivla på i bland om Ronny är gay eller inte. Om man säger så här vi satt och kollade i ett album igår. Det fanns några kort på mej i den och en av bilderna tyckte han va speciellt fin.
Så frågade jag han: Varför tycker du den är så fin?
Då svarar han : För ditt hår ligger så fint och bra på det kortet
(Nåt liknanade sa han) ofta en kille säger så då eller ?





Djurensrätt

Jag har suttit och läst massa djurensrätt tidningar, såå jävla bra tidningar. Ni borde gå med i djurensrätt !! Tidingarna är grymt bra att läsa för man lär sdig väldigt mkt. Handlar ju inte bara om hur "mkt" man hatar köttätare om det är det ni tror. Finns både recept, bra mat produkter och massa artiklar om allt som har med djur att göra. En del bilder är verkligen hemska, det är så man vill gråta. Den bilden jag tyckte va jobbigast va från Köttindustrin på en fållad ko och en annan bild där det rinner blod från huvet och den sista va på en bultpistol som dom höll mot kons huvud..Så jävla hemskt.

Sen bild på labbråtter :( På ett hälsouniversitet i Linköping skärde dom upp hälsenorna på musen och hängde upp musen i svansen. Så får dom hänga där i 14 dagar blödandes innan dom dödas, bara för att studera läkandet av hälsenor !!!
Finns 100000 saker man skulle kunna diskutera

Tänk på vad NI äter ?!


Ocean Spray - Cranberry classic

Har inte skrivit på ett tag nu..men så blir det allt i bland. Va i allafall på Våruset igår och "sprang" haha eller rättare sagt jag gick. Fan orka springa 5 km, inte rikigt min grej kanske. Men det va trevligt att umgås, käka lite och bara snacka o så.
Det va Sandra, Linda, Jess, bella och Mikaela :) Sen ahhh givetvis var vi flera men det va la dom man mer snackade med. Fast gick 5 km med Linda och lotta, vi försökte gå på men det va inte allt för lätt, tog oss 1 timme att gå runt.

Och innan våruset så köpte jag o linda med oss fiskbullar, ost och kex. Som vi satt och knapra i oss hemma hos Linda, fan älskar oss och kex !!! Det gör allt Linda med :P Och fiskbullar är fin fint, Linda passa på när killen inte va hemma, han hatar fiskbullar :P haha

Ska försöka käka nåt nu...


Ice Cube, Snoop Dogg, Lil Jon - Go To Church

Fick ett samtal från försökringskassan idag, hon kollade lite uppgifter angående sjukskrivingen. Så jävla krångligt, va tvungen att ändra lite saker och skicka med ett papper. Så hoppas att sjukskriviningen gått igenom annars är jag lite fattig nästa månad. Är ändå ett par dagar som försvinner på lönen om jag nu inte får ut dom pengarna. Får hoppas på det bästa helt enkelt :)

Sen va jag förbi Elnätet idag med och fixade med elen inför flytten så nu är det gjort. Och sen  fixade jag adressändring på både mej och Ronny. Nu är jag klar med alla små saker som skall göras :) Känns skönt , hatar att ha massa saker att tänka på :/ Nu är det ju bara själva flytten o det. Typ när vi ska lämna denna lägeneheten? Och när vi ska in i den nya? Och kolla på nya tapeter ??

Ronny Thorsell <3




Måndag - Jobba

Sitter nu och borstar tänderna :)
Ska till jobbet om 5 min, jobbar till kl 2 idag

Hoppas spaklet är torrt och fint när jag kommer hem. Så jag kan fixa klart det där någon gång, spakla och slippa :P



Kelly Clarkson - My Life Would Suck Without You

Vaknade tidigt jag o älskling, var väl vid 9 tiden :) Efter att segat en stund i sängen gick vi upp för att fixa Ronnys frilla. Vi rakade av honom håret, han ser helt annorlunda ut nu. Men lika sexig som vanligt :) Han passar i rakat hår också, men har inte vant mej rikigt än hehe. 

Åkte till Willys förut och handlade hem lite mat, det blev tacos till middag. Och nu ska vi snart ut till mamma o pappa och hämta spakel. Fixa till väggen här hemma lite :) För nu är det inte så långt kvar tills vi flyttar. Och vi blir av med lägenheten 1Juni, så nu slipper vi dubbel hyran ;)

Fick besök av Malin igår efter jobbet, trevligt ! Hade tänkt ringa henne för att kolla om hon ville umgås lite efter att jag slutat jobbet. Men sen så släppte jag tanken, va stressigt på jobbet. Sen när jag kommer ut från jobbet så står Malin där hehe, tankeläsarn där;) Satte oss utanför mej och snackade här på bänkarna i det fina vädret... Pusspuss




Nerd - Lapdance

Fan har ju inte skrivit nåt om i torsdags då det va party som gällde! Serena övertalade mej att dra till Pontus som skulle ha fest, så jag bjöd mej själv. Och Malin ville självklart hänga med, så hände Linus och Räsermusen med också :) Så efter jobbet gick jag hem till Malin o Linus där jag fick byta om till lite mer snyggare kläder än hemköps kläderna :O Sen började vi dricka och vandrade till Pontus pappa i Råda. Det va faktiskt inte så långt som man trodde, fick faktiskt rätt fort. Vi blev allt en hög hemma hos Pontus, blandat med folk. Så träffade man lite nytt folk att snacka med. Fast tjejerna som kom, kom nästan precis när vi skulle gå:/ Pontus visade mej allt en sentimenal sida, det gillar vi :) Haha, ne men kul att männsikor öppnar sig.

Drog till stadt, svin lång kö !! Kändes som vi inte skulle komma in först, men det tog la kanske en kvart eller nåt. In och dansade självklart :) Sen vart det lite små dissar hela kvällen från och på många olika sätt. Man börjar ju undra hur folk beter sig egentligen ? Men men.. Vi beter ju oss alla olika, vilket visar sig väldigt mkt på fyllan. Och han killen vi drev med att jag va från tyskland tror jag att det va ? HAHA sicken kille, Tack Pontus som ställde upp och va min kille i 2 min :P
Yeaah have a nice day bitches ;)




Denna låten spelades måååånga ggr :)

Svenska Akademin - Du Vill Så Du Kan

När man kommer hem i natt och vill ha en puss av min Prins, vad fan får man för svar då : Låt mej va !! Men men, hatar ha när han sover för han är så otrevlig.. alltid sur. Men tillslut vände han sig om och la sig bakom mej så fick jag min puss :D

Skriver om valborg senare :P




RSS 2.0