Euro Pride 2008


Då åker man till Pride i 4 dagar ;)



En pizza kväll :)

Halmstad 1 vecka

Kom hem idag efter att spenderat en vecka i Halmstad. Har haft rikigt kul, men i mellan åt va det la död tid. Ville ut på dagarna o så..Men dom flesta va ganska sega. Men va ute lite iallafall. En dag va vi ute med båten och åkte o så. Det va jag, David, Andy, Jocke och Calle.  Medans vi va där så var Räkan och Blom på sjukan och fixade medicin till Räkans fästingbet som han hade fått tidigare i veckan. Sen i veckan har vi typ bara druckit och druckit typ. Blev en hel del ölande. Drack typ öl varje dag jag va där..Förutom den dagen jag va sjuk.  Det va ju föresten 4 killar från Nyköping där, så jag va inte ensam där:P Lärt känna nytt folk nu ju, alltid lika kul :) Shit så svårt och minnas alla saker vi gjort. Men festa va det ju mest i allafall. Orkar inte skriva mer men... Ahh killarna drog hem till Nyköping på söndag. Så jag har vart själv med David i 2 dagar. Åkte hem idag Vid 11 tiden. Fick bära min svin tunga väska, väger ju bly, så nu har jag typ fått skrap märken på axlarna, hm...Sen drog jag hem en sväng o tvättade...Sen Ringer mamma o pappa och frågar om jag ska med på kalas till Vivi som fyller 35 idag, Grattis! Så fick hon en stor ljuslykta av meh, hon blev jätte glad :)

Ska till Sthlm med Några från tjejjouren. Kommer hem på Söndag igen. PRIDE!!!!


Calle, Jocke och Räkan, Första dagen vi va där



Jag och David..


Calle och Blom :P


Johan Och Jag...


Några jag träffade i rökrummet på B&B...


Dessa killar träffade jag utanför nåt ställe :P


Inte så pigg, från igår/Tisdag..Trötta, svar ja !



När?

Halmstad

Jag har inte haft ork att skriva blogg typ hans internet e cp segat i bland och då blir jag bara arg om det segar sig. Just nu  sitter jag nere i Halmstad och väntar på att David ska komma hem. Han är på jobbet. Har svin tråkigt. Har bara hundarna att umgås med idag. Har förövrigt mått skit idag, ont i magen, feber, förkyld, hosta svimmfärdig och typ bara allmänt skit. va nära på att spy ett par ggr med. Sovit typ ehh hela dagen. Gick upp 18,30 typ. Så kan la sommat kl 02 igår, blir 16 timmars sömn, snacka om att vara trött. Vart ute med hundarna och vandrat. Igår så blev det en film och lite öl...
Ska skriva lite mer om halmstads resan när jag kommer hem, Har typ en vecka att skriva om haha


Hans ena hund, Kate


Detta är andra hunden Jino


Då va man äldre igen...

Shit, jag trodde att man aldrig skulle kunna sig så här gammal men..det gör jag. Jag är 22år gammal och känner redan nu att livet börjar rinna iväg. Börja bli seriös snart..kan ju börja med att skaffa kille. Haha.  Sen hus, barn, gifta sig o allt det där. För det vill man ju ha även om man kanske inte är så sugen för tillfället.

Igår i allafall på min föddelsedag var mamma,pappa och mormor här först och fikade. Fick pengar utav dom helt perfket för jag är fattig just nu och semestern har bara börjat..ajaj. Mamma hade bakat en tårta till mej :)
Kul att mormor kom hit också, hon har aldrig vart hemma hos mej någon gång förut.
Och hela tiden under dagen hade pontus smsatt mej och frågat vad jag önskade mej, men när jag väl sa vad jag ville ha så köpte han något helt annat. Och när jag skrev näsplopp trodde han att jag ville ha en nästrimmer eller va fan han skrev, helt cp. Så kom pontus sen efter ett tag, fick en lampa som va formad som en plast katt som var orange. Skit cool haha, den står så fint här brevid datorn. Käkade lite tårta och drack kaffe. Så var han tvungen att dra till jobbet efter typ 30 min eller nåt.  Och så kom jag på att jag fick ett par trosor av hans mamma som bonus :S hahaha. Jenny,micke,måns och maja kom sen o busade runt. Fick mascara och nagelförstärkning också skit bra för jag skulle faktiskt åka in till stan senare för att köpa en mascara. Så va dom här en sväng, måns min systers barn är helt förtjust i min mage, han tycker den är så fin. Han är förövrigt 4 år gammal och väldigt blyg och rolig. Så ville jag ha en kram av honom men han sa: Nej tack!! väldigt bestämt uttryckte han sig,Haha. Efter att dom drog va jag själv ett tag och snackade med Malin ett par ggr så bestämmde vi oss för att dra till systemet, nadia var också med i bilen och käkade popcorn. Handlade lite där..åkte hem till Malin och hämtade upp kläder hon skulle ha på kvällen. Påväg hem så ringer katrin och väntar utanför min lägenhet.. Så fort hem. Fick min pressent av Malin påvägen hem ett par rosa örhängen och ett smycke till mobilen:)
Fick 2 klänningar och 1 par örhängen :) Jätte söta kläningar, äger inte en ända klänning. Så käkade jag och Malin lite käk. Sen kom vivi och Co på besök. Mer tårta och skrikande barn! Fick pengar och choklad: ) Mums. Ska nog ta lite av det sen, behöver äta upp mej lite. Shit vilken jobbig unge alltså..ska alltid få som hon vill. Men det är ju inte mitt barn. Sen blev det bärs som efterätt :P Kan man ju säga. Sen drog dom, så kom räva förbi.. Ehm fick 2 tändare i present, bara för att jag aldrig har tändare som i till exampel helgen Haha. Har aldrig tändare. Så va hon och Katrin här till typ 8 tiden. Så blev det att fixa i ordning sig och dricka mer bärs, blev några turkiska peppar shots också. Tog lite fula kort...Blev bara jag o Malin, men det fixar vi alltid ändå och har kul. Typ ingen som kunde såå jävla tråkigt. Sen var det bara att ta sig till stadt, regnade som fan. Men vi kom in hela o fina :) Dans o Dans. Träffade Rävas bror johan, fick en valfri grej i baren. Så då tog jag mej en redbull och vodka ! Gott. Tack johan. Mer dans o så. Sen så var det ett par tjejer på toa som sa: Är ni tvillingar ? OVANLIGT!?! Träffade massa folk där i går men det va sååå mkt folk där. Ja just de, Malin började sjunga för mej på stadt igår och sen sjöng det bara med mer och mer folk.. Var rääätt mkt folk som sjöng. Haha. Gött pinsamt, men roligt. Jag och Malin försökte önska oss musik men jag vet inte hur det gick rikigt?
Sen bar det av hem packad som jag va..Satt och rökte i fönstret och snacka i telefon.

Puss*


Maja och min pappa Onni i min säng


Räva ?!


Katrin Och Malin


Tvillingarna Malin och Lisa Hellman Lindblom


<Blomman står på bordet Haha


Jag står ju också på bordet ?!




Tack alla för presenterna :)

- Ibland blir man bara så förvirrad -

En kul helg :)

I fredags så kom david och frost hit från göteborg och halmstad..Serenas kompisar från den tiden hon bodde i halmstad. Vi festade på fredagen hemma hos Malin..Drog till stadt. Festade som fan, va kanooon full : ) Sen drog vi till mej en sväng..fast det var bara jag,serena och david. För frost var hos en brud :P haha. Så fick vi hem till Malin för att hämta upp lite saker dom lämnat där. Reneé hade vi med oss också, hon var kanon. Tog en taxi från drömstan hem till serenas pärons hus. Drack lite mer och badade i deras badkar..Haha Svin kul ju.
På lördagen så segade vi först hemma hos serena och åkte sen och hämade upp frost tillsammans med hon bruden och hennes kompis. Körde dom till systemet och körde hem dom igen. Drog till miami och käkade pizza, gött. Efter det så drog vi hem till mej och började dricka igen.. så kom räva förbi och festade med oss. Så tog hon med sig lite alkohol hon hade kvar hemma, för vi hade inte kvar så mkt. Gjorde en sprit melon, som vi alla käkade av sen..det va faktiskt gott. Så stog alla och slängde ut melon på gatan till måsarna så jävla irriterande, blir ju jag som blir lidande men men.. Ska plocka upp det där ute sen. Vi drog sedan till gabriel och drack där, träffade lite folk o så. Va skit packad igår med. Hänt massor i helgen men orkar inte skriva ner allt..skulle bli ett för långt inlägg då..! haha
Idag/söndag: Så har vi bakat rabarber paj och vaniljsås mmmm gott. Och typ snackat och blegat på korten från helgen. Sen så har jag rakat davids bringa haha..han hade hår där så jag tog bort dom ! ;) lite sexigare nu. Sen drog la dom hem vid 6 tiden.. och serena drog några minuter innan. Så nu sitter jag själv och ska städa..har inte kommit så långt men. Och imorn är det kalas. Ha det

*


David, Frost och serena på esplanaden



Jag, Pontus och Malin , hemma hos Malin och Linus (Förfest)


Jag, David och serena i badkaret :)


serena och räva njuter på sitt egna sätt


Jag och frost..hemma hos mej i lördags


Jag och David :)


Behöver jag säga något?!


Oturs dagen?!

Jag vaknade imorse av att min telefon ringde, första tanken va typ; Vem fan ringer nu? kollar på mobilen och inser då att det är min chef som ringer...tittar upp mot klockan, då har jag ju försovit mig 1,5 timme. Svarar och typ säger att jag försovit mej och skyndar mej till jobbet. Sen när jag ska beställa på jobbet (tar typ en halvtimme) så sitter jag vid datorn och skriver in allt som ska beställas. Så ska jag klicka på [skicka beställning]så står det error, fick typ panik och sätter mej brevid den andra datorn men funkade inte där heller. Så ringer upp våra leverantörer och säger att det stog error och så vidare. Men det va inte bara jag som hade ringt ditt..Så dom fixade till beställningen. Slapp göra om allting igen. Sen när jag kommer ut från kontoret säger Karin: Slutar inte du klockan 17 idag? och då slår det mej faaan jag hade ju lovat att jobba över den 17 juli men inte kom jag ihåg det. Så det va bara att bita ihop. På min lunch idag så kom Malin förbi på en Cigg:) Har inte vart med henne på ett tag fakitskt.
Skulle vart med Malin egentligen efter jobbet idag, men hon drog till trollhättan idag med Nadia och Carro. Jag kunde/ville inte hänga med skulle bli så krångligt allt... Men dom partar där ikväll iallafall. Så jag ringde Serena och frågade om vi skulle ta en fika eller något. Hon möte mej utanför jobbet så drog vi till gabriel. Satt där och tjöttade om allt från Killar - bröst - Msn - Tjejer osv. Efter typ 1,5 timme så pallade jag inte fika mer, typ blev sprallig i bena. Så jag drog...Ringde Malin påvägen hem, så var hon vid H&M så jag möte henne och Linus där. Följde henne till bussen, tog en cigg o skvallra lite...

1Dag kvar på jobbet !




Jag och serena på min "sista fest " i gammla lägenheten...



Malin när hon är utanför mitt jobb idag på en cigg...

Mormor 76 år

Nu är det bara 2 dagars jobb kvar fy fan va nice ju. Men som sagt man orkar la stå ut dessa dagar för 4 veckors semester..Så skönt ska det bli. Idag har jag typ inte gjort så mkt. Träffade kim en sväng för att ge honom nyklarna till källaren. Så tog jag med mej katten ut för han har ju inte träffat henne på ett tag. Det är ju trotts allt hans katt också, fast mest min ; ) haha. Han var glad för att få träffa henne lite. Sen så gick jag in satt på nätet en sväng. Så ringer Vivi och frågar om jag ska med till mormor, och fira henne för hon fyller 76 år idag :) Min mormor, hon är så gammal nu. Grattis mormor! Sen var mina mostrar där, min kusin, min syster och hennes barn..och mamma också. Satt o tjötta lite skit på kalaset, har ju värsta svaller kärring släkten. Så fort det är något så ringer dom varandra...Deras skvaller sprider sig lika snabbt som klamydia bland fjortisar. Haha! Käkade lite tårta och kaffe. Drog hem där i från precis. Fick skjuts av mamma hem..annars hade jag fått gå i 20 -30 min:/ Gött attt slippa det är lite lat alltså. Nu sitter jag och varvar ner med en bärs.



Vilken dag alltså..

Först börjar dagen med jobb osv. Så ringer jag Katrin vid 12 tiden och frågar om hon vill gå på lunch med mej vilket hon tycker låter bra. Så hon skulle möta mej utanför jobbet. Men då kommer jag på att jag ska ta ut pengar också. Försöker då ringa henne, ringde ett par ggr men hon svarade inte. Får inte tag på henne iallfall, så jag börjar vandra mot banken, träffar då henne på vägen ditt. Hur visste du att jag skulle ta denna vägen? Förklarar då för henne att jag försökt få ta på henne och säger att jag ska till banken. Hon satt på sin cykel och små cykla lite och ska vända ( för att åka till banken) i samma sekund som hon vänder så faller hon i sloooooooow motion...och faller med cykeln mot marken. Man förstår att hon ska välta men ändå inte så att man hinner reagera. Så ramlar hon på marken bakom biblan/banken på rygg fast ändå med cykeln mellan bena :P HAHAHA fatta att man garvar eller?! Shit det såg så jävla roligt ut. Sen går det en tant på andra sidan gatan och rör inte en minn. Hade jag sett någon ramla som Katrin gjorde så hade det vart kört alltså... Vi garvade iallfall i minst 10 min. Vi skratta så tårarna raaannn! Vidare från banken till Fiflers, snackar lite skit. Så spiller katrin på sin tröja och säger: Jag behöver både stödhjul och haklapp! Haha. Efter att ha suttit där så drar jag förbi denimes och lämnar av ipoden jag lånat av peter, tebax till jobbet. Träffar Vivi på jobbet, hon hade visst ringt mej ett par ggr. Hon ville hälsa på, så vi vandrar hem till mej. Möter pappa påväg hem...Skulle träffa han senare för att hämta upp de sista grejerna i lägenheten. Så Vivi och Ida får mina nyklar till lägenheten (drog sönder nykelbandet i samma veva som jag skulle ge henne nyklarna) Dom drar hem till mej och jag och Pappa till min gammla lägenhet.. För övrigt va det fullt med spindelnät där nere och den spindeln som alltid ska sitta utan för MITT källarföråd satt givetvis kvar. Så pappa tar en grej och petar bort den och säger : Nu ska du flytta ! Haha.. Skulle vara perfekt reklam till "adressänding" haha. Vilken humor. Var klar med det, drar hem och lyfter upp alla lådor i lägenheten fy fan va jobbigt..Fullt med lådor här uppe IGEN.
Så börjar klockan ticka i väg, skulle ju vara med Linda "räva" Karlsson också. Ehm..men vivi erbjöd sig att köpa pizza till mej, Africana utan skinka och mild kebabsås :) Alltså det kändes som att jag skulle kunna äta hur mkt som helst. Käkade upp hela pizzan + salladen till hm...Kunde ätit ännu mer?! tack för Pizzan Vivi. Efter att det slutat regna drog Vivi och Ida hem. Påväg ner när jag skulle börja gå hem till Linda så träffar jag Pontus stog o tjöttade med honom lite.. Om utlandsresan och min föddelsedag osv. Stog och rökte samtidigt och fastnar med ciggen på läpparna och bränner mej på fingret, svider lite alltså. När vi väl snackat klart kom jag hem till Linda efter många om och men. Satt vid datorn och snackade gammla minnen och marika, fester o så. Gjorde inte så mkt satt på balkongen med  cigg efter cigg rökte vi, trotts att hon "slutat " klockan blev sen så mkt för Linda ska upp tidigt imorn. Kul att träffa henne iallfall, träffas inte så mkt längre. Ha det så bra alla :) Puss



Min syster Vivi nr 2 i våran kull, Haha


Lilla ida, min syster Vivis barn...


Räva och kroom på balkongen...

Text...

Look, if you had one shot, or one opportunity
To seize everything you ever wanted,
In one moment
Would you capture it or just let it slip?


Det är så det ska vara
Som en perfekt och underbar lag
Perfekt och oförstörbar
som jag...

Jag ser mig i spegeln..

Men du ser inte mej..

Utan dej är jag förlorad

Och segern är din

Verklighetens odödlighet

Fungerar på de som inte syns


Let the rain fall down

and take my tears away

Its not here i want to stay

Every night i us to pray

that they some day will take me..
far far away, with the angels to stay


Mer städ...

Vi han ju aldrig klart med städningen igår så det var bara att fortsätta att städa, inte kul. Från halv 3 till halv 9 hart vi hållt på idag. Men vi har ändå källaren kvar.Blir nog jag själv som får städa ur den, men det är ju inget jobbigt. Sen några lådor som ska till min lägenhet också. Vi har totalt städat i 12 timmar. SÅ JÄVLA SKÖNT att vara klar. Man såg aldrig slutet av städningen, det va bara mer o mer o mer... Det är det enda jag har gjort idag. Så tack Katrin, Malin och pappa för all hjläp:)
Nu är det bara 5 arbetsdagar kvar tills jag har semester, fatta vad skönt det ska bli. Börjar min semester med att jag fyller år, får la bjuda över de som vill komma på lite fika hos mej. Så vill ni komma är det bara att dyka upp. Pusspuss




Städar Kyl och Frys, från i lördags



Min 20årsdag hos serena


Städning

Happ då var det jobb imorse kl 8, va lite jobbigt att gå upp faktiskt för jag somnade kl 2 igår :/ men man måste ju gå till jobbet fast att man inte orkar de. Så var det så segt på jobbet idag va så lite att göra i frukten, så jag hängde med brudarna i charken. Hjälpte dom spola och diska lite. Så gick klockan så jävla segt när man inte har något att göra också. Men men dagen tog iallafall slut efter många titt på klockan. Så satt jag utanför jobbet och väntade in katrin som var lite sen..Medans jag väntar svänger Mamma och Pappa förbi jobbet och erbjuder mej skjuts. Så ringde Katrin och bad henne komma till min gammla lägenhet i stället, där vi ska städa :( boring. Måste städa ur lägenheten för besiktning. Eftersom det flyttar in några nya slutet av denna månaden. Det blev jag o katrin som städade först typ 3 timmar, sen kom Malin och hjälpte till lite... Typ några timmar. Så fortsätte jag och katin en timme efter att hon dragit. Shit va trött jag är alltså.. efter denna städrunda. Fast vi har typ hälften kvar, ska fortsätta imorn var tänkt. Börjar städa igen efter kl 2. Så ska pappa komma förbi med och hämta upp de sista lådorna i källaren...Så tråkigt, men måste göras. Ja just de när jag väntade på katrin så bärde jag ju ut 2 bananlådor frånjobbet som jag skulle ha med mej, så typ fick jag syn på en mal i en av lådorna..tog typ på den..Så flög den iväg såg ut som en mal med fjärilvingar..Kan varit ett tropiskt djur som kommit med bananerna från afriika sjuuukt. Puss





Jag från förra sommaren i småbåtshamen på bakfyllan då vi satt och grilla

Singel

Happ, då var man ensam singel då bland alla mina syskon. Katrin har till och med skaffat kille då är det illa haha. Vi diskuterade precis över telefonen att varenda gång hon är ihop med någon så är jag singel och när jag är ihop med någon är hon singel. Sjukt ju. Men kul för henne att hon skaffat sig en bra kille, vegetarian och djurälskare kan det bli bättre, Han får några Plus poäng av mej :) Men men.. Jobbat idag sen blev det en sväng förbi Gabi och tog några cigg och tjöttade lite. Och nu sitter jag snackar i telefon med Katrin. Ska typ käka lite snart. Blir ingen utekväll för mej idag :( För jag ska till jobbet imorn kl 8. Så det blir en tråkig hemma kväll...ensam också. Kanske blir så att Malin kommer förbi på en cigg senare sen, får hoppas det så jag inte bli allt för mobbad.Haha.


Ströga,Picknic och sega

Först börjar denna dagen med att man är fett  trött..Men drar sig ändå upp ur sängen. Fixar i ordning mig, går till gamel stans och hämtar ut mina kläder från junkyard : ) Nöjd!  Sen hämtade upp mej så tog vi några varv på torget. Drog vidare hem till henne. Jag satt vid dator och kollade in thevoicetv.se och kollade när deras gratis konsert skulle vara och vilka artister som skulle komma.Vi funderar på att dra ditt, skulle vara riktigt kul bara R'n'B och Hiphop en heeeel kväll : ) Så gick malin runt och städade. Efter detta så drog vi till stan åkte runt och runt fick syn på några puddingar, som vi tuttade på, HAHA dom blev liv rädda men dom vinkade i allfall. Det var kul, sen blev det en glass Pop74 blev det för min del. Fick skjuts hem gick in på msn.. Drog efter ett tag till Gabriels där Bella, serena, Charlie och Jessica var, blev typ 30 min fika. Sen skulle alla bara dra så jag fick välja mellan att dra till Willys med Bella o Jess och handla eller att dra till Stadsträdgården och ha picknic. Blev vitlöksbagett och glo på 20 st ankor som tiggde mat. Sen blev allt cp, typ en viss person släppte lös Serenas hund wille så han flög på ankorna. Sen blev Serena förbannad som fan så vi drog därifrån till örthagsparken där vi träffade min pappa och min bror. Hängde där ett tag...Gick in till mej o så. Sen kom Charlie förbi på en cigg och kollade in min lägenhet  ( Hon är tidigare ägaren) Så jag tyckte det va kul att hon skulle få se skillnaden. Och nu sitter jag här. Peace !



Orka, med rubrik

Det blev så igår att jag drog till stadt. Det sjuka var att jag satt på msn och ville verkligen gå ut. Så får jag ett sms, vill du ut ikväll? smsett var från serena o jag ville ju givetvis ut. Men hon skulle inte vara i stan förents vid kvart i 11. Så jag typ visste inte rikgt hur jag skulle göra, kul o festa själv lixom? Sen skriver Lizzy på msn, om jag skulle på måndagsklubbben. Sen efter lite snack så vissar det sig att hon också vill ut. Så hon kom till lidköping, hem till mej så drack hon på sitt vin och jag på mina bärs. Men ett lite problem var ju att vi inte hade en vinöppnare så vi fick göra en hemma gjort "öppnare". Vi testade med gaffel, kniv, sax och med en mejsel. Och sen så fick lizzy upp den med mejseln, fan vilken brud haha. Så tog vi lite kort, snacka skit och kokade makaroner. Men det va kul, sen drog vi till stadt.. Träffade serena där inne. Ja just de jag träffade SIMON : ) Har inte sett han på flera år, fan va glad jag blev. Han typ kom fram : Det e Lisa va ? ahh svara jag och kollar på han och kan inte plasera honom allts. Hm.. så sa han är du säker? Jag kunde inte känna igen han, men när han logg och skrattade så förstod ja ju att det va simon :D Åhhh. Det va kul i allfall. Sen blev det dans och dans, Varmt som fan på stadt igår. Det sjuka var att det var en brud som ville strula med mej, inte en anning om vem hon var alltså. Haha ( Nä vi strulade inte ) Haha. Eftersom att Lizzy drog lite tidigare från stadt så fick jag min nykelknippa av henne, så fick ha den i fikan. Har ju nykelband på nyklarna som det står FHM på.. Som jag o Malin fick i borås. Så var det en tjej och en kille som tog tag i nykelbandet och tittade så frågar som : ÄR du med i FHM? Skrattade lite först och sa att min kompis var med o blah blah blah. Lite kul faktiskt!
Vet ni vad? Min Malin fick körkort idag, grattis Pelle! ^Åh va kul för dej tycker jag, kommer kännas sjukt att åka runt med dej..Haha. Åh vi ska ha sååå kul. Men men... Puss


Ska man ut ikväll?

Ja du thats the big question? jag vete fan alltså. Om jag inte drar ut så åker jag på bilbingo, lika kul vilket som ju :) Men ja du..vi får väl se vart kvällen tar mej haha. Shit i natt har jag inte sovit gott alltså, typ vaknat miljoner gånger, är så rädd att försova mej på måndagar till jobbet. Men jag kom i tid, stämplade till och med in 1 minut tidigare, vilket är ovanligt. Men nu ska jag iallfall tvätta för det har jag har ton med tvätt, kan vara ganska bra om ingen vill se mej naken på stan ,haha. Igår bestod kvällen av att dricka kaffe och muffins med serena och pontus, trevligt trevligt. Sen så ska jag typ lägga in en sexig bild på pontus när han "myser" med en uppblåsbar gris han gick av mej i sen student pressent. Han fick den igår typ bara så där 3 veckor försenad, bättre sent än aldrig. Ska även tillägga att  detta fixar du malin... : ) Snart åker vi också för övrigt babe! Puss Puss

N.E.R.D - Everyone nose
Yves Larock - Rise up
Ying Yang Twins feat. Wyclef Jean - Dangerous


Bara regn?

Det var ingen rolig dag i dag ju, shit va det regnar ute ju. Men ändå man får väl bita ihop och göra det bästa av situationen.  idag har jag inte gjort ett skit, små städat upp lite här hemma ser ut som fan i mellanåt alltså. Men idag ska jag iallafall till min gammla  lägenhet och hämta upp mina sista saker, pappa ska hjälpa mig. Montera ner köksbordet och alla lådor nere i källaren. Sen var det klart. Då är de bara städningen kvar:/ inte kul alltså. Men Malin ska ju hjälpa mej och katrin sen vet jag inte hur många mer som ställer upp?  Haha. Sen ringde ja pontus förut och undra om han villr komma hem till mej på fika, så han kommer la hit lite senare sen. Vad fan gjorde ja i helgen? jo just de i fredags så satt ja,malin,serena,tobbe, krille och  förfestade hemma hos krille sen drog vi till stadt hela  gänget. Det var kul faktiskt    rätt dragen alltså. Och igår när jag vaknade var jag så sugen på pizza, så jag ringde serena så fick hon komma till lidans grill för att vi skulle käka tyckte jag :) Efter en stund när vi satt där så kom peter och hängde med oss. ¤Efter en insident så drog vi till denimes och kika lite. Sen kom Emma förbi och hämtade oss sådrog vi till hemkompaniet och öb. Ja  köpte isglass och ett askfat :P haha. Men men. Lite bilder måste det ju bli här på sidan med.



Min gamla lägenhet på esplanaden.  


Jag och pontus i jönköping :)                      


Här är en av bilderna serena tog på mej : )

Festa idag :)

Ska börja göra i ordning mej snart ska till jobbert om en timme..Fast inte så länge för jag slutar kl 6 idag, svin gött. Sen är det snabbt hem fixa i ordning sig och börja dricka. Det blir jag o malin, sen skulle nog tobbe komma också tror vi. Tänkte jag skulle lägga upp några bilder från midsommar i kvänum. Men du malin oroa dig inte jag ska inte lägga ut några taskiga kort? hahahahaha "eller hur"
 

INTERNET!

ÄNTLIGEN! Har fan väntat i 100 år på detta ju.. :) Så gött ju. Eh vart ska jag börja egentligen. Em.. har hur mycket som helst att berätta, men kolla in malins blogg vet jag, för vi lever ju i prinsip samma liv jag och hon, min syster. Jag ska i allfall lägga upp några bilder från kreta, som jag och sandra var i. Var där i en vecka. Sviiin kul hade vi, ska utomlands snart igen fast med Malin denna gången. Inte långt kvar nu ju, typ 2 - 3 veckor ...wiiie :)

RSS 2.0